Helio - Blog Etherische Olie 

Shop de aanbiedingen

Waarom een dōTERRA account?

Feb 01, 2022
doterra account

Een dōTERRA account is handig, omdat je de etherische oliën op de voordeligste manier krijgt en je ontvangt de beste begeleiding. Heb je geen account, lees dan verder! Ik leg je graag uit waarom het interessant voor je is.  >>> 

Waarom een dōTERRA account ? 

Ik weet dat wij Nederlanders niet zo’n fan zijn van abonnementen en verplichtingen. Ik herken het, ik heb ook maanden de sportschool “gesponsord” en dat gaf me geen fijn gevoel. Maar ik heb wel een Airmileskaart, Bonuskaart, ik plak zegeltjes en ik doe mee aan allerlei spaaracties. Waarom… het is vaak voordelig (en leuk). Ik reken het na en kijk of ik er gebruik van maak. Óf als het gratis is, dan geef ik het vaak weg.

Je kunt een account van dōTERRA misschien nog het beste vergelijken met een Gall en Gall kaart. Je betaalt een klein bedrag en krijgt daarvoor een fikse korting. Bij dōTERRA is dit alleen voordeliger dan bij Gall &Gall. Voor 33,47 euro inclusief verzendkosten, krijg je 25% korting op alle producten gedurende 12 maanden. En je krijgt een gaaf boek over alle oliën en stickers voor de flesjes. Als je na een jaar door wilt gaan, betaal je (alleen als je ook daadwerkelijk bestelt) 15 euro en je krijgt daarvoor 15ml pepermunt t.w.v. €21,25 cadeau.

Bij iedere bestelling die je doet, krijg je spaarpunten. De hoeveelheid is afhankelijk van de hoogte en de frequentie van je bestellingen. Van die punten kun je weer gratis producten (mee)bestellen. En ik help je natuurlijk graag om voordelige combinaties te ontdekken. Ik geef je ook een seintje als er een mooie aanbieding is.

Je kunt starten met een voordelige basisset of je maakt je eigen doterra account aan in 10 minuten via mijn link. Je krijgt dan automatisch ondersteuning van mij en een goodiebag.

Zelf bij dōTERRA bestellen 

Bestel je zonder account met iemand mee, dan lijkt het al snel of het “goedkoper” is. Maar feitelijk loop je de gratis producten mis die je van je punten krijgt. Voor de verzendkosten hoef je het ook niet te laten, want die krijg je bij een normale bestelling voor de helft terug en bij een terugkerende bestelling volledig (in punten).

Je gezondheid is je kostbaarste bezit ……toch? Maar als we jou niet kennen, kunnen we jou niet op weg helpen. Want als je ondersteuning “koopt” voor jouw lijf en geest, dan is het wel zo respectvol, dat je op zijn minst belangrijke informatie en goede tips krijgt. En daar is dōTERRA expert in: met heel veel blogs, video’s en bijeenkomsten. Alles begeleid door specialisten en experts, ondersteund door gedegen onderzoeken en analyses. En daarnaast is er een welness adviseur (welness advocate in het Engels) zoals ik, die je op weg helpt en je vragen beantwoordt. Met dōTERRA als achterwacht, daar kun je namelijk ook altijd zelf terecht met vragen! Ze hebben gewoon een Nederlandse klantenservice!

Voordelen van een eigen dōTERRA account (via Helio)

  • 25% korting op bestelling in je eigen mydoterra omgeving
  • een besloten whatsapp groep
  • een besloten facebook groep
  • video's & workshops via de app & de online community
  • een goodiebag
  • telefonisch welkomstgesprek 
  • leuke groep klanten die elkaar helpen zonder verplichtingen

Tijdens aanbiedingsweken heb je grote kans dat je op de eerste dag je account al hebt terugverdiend. Bij de aankoop van één flesje krijg je er één gratis! Dus: de rest van de week, en de rest van het jaar, heb je er meteen voordeel van. Start je met een  doterra basisset? Dan krijg je het pakket van dōTERRA en een cadeautje van mij per post. 

Gewone klant of zakelijke klant

doterra heeft twee soorten accounts. Gewoon voor privégebruik, voor jezelf en je gezin. Dit heet wellness consumer. Je kunt hier wel meedoen met het cadeautjessysteem waardoor je tot 30% extra punten spaart over je bestelling. Die punten kun je gebruiken voor gratis producten.

Als je de oliën in je praktijk of salon wilt gebruiken, kies dan voor wellness advocate. Je kunt met dit account producten verkopen, eventueel via je eigen doterra site, je kunt mensen aan je verbinden en  extra bonussen ontvangen in geld. Ook hier kun je meedoen met het cadeautjes systeem en tot 30% extra productpunten ontvangen.

 

  Gewone bestelling LRP-bestelling
Spaar productpunten voor gratis oliën geen punten Tot wel 30% producten punten voor gratis oliën
Terugbetaling van verzendkosten 4 punten 7 punten
Gratis product bij 125 punten geen gratis product Iedere maand een gratis product voor de 15e van de maand en soms een extra product bij 200 punten
Zelf kiezen wat en hoeveel je bestelt en wanneer Ja Ja, maar minimaal 1x per mand

 

Veelgestelde vragen

Verplichtingen 

Er is geen verplichting om maandelijks te bestellen voor een bepaald bedrag, niet voor welness advocates en niet voor welness consumers. Ook als je meedoet aan de cadeautjes bestelling  (LRP) bepaal jij altijd zelf wat je bestelt, voor hoeveel en wanneer. Bij de cadeautjesbestelling maak je de afspraak om iedere maand iets te bestellen, maar je kunt dit altijd makkelijk opzeggen door een mail te sturen naar de klantenservice. En als je niet betaalt, wordt er ook niets verstuurd! 

Opzeggen van je account.

Feitelijk is het zo dat als je niets bestelt, je ook niets betaalt. Als je een jaar lang inactief bent, dan stopt je account. Mocht je eerder je account willen stopzetten, dan help ik je graag met een formulier dat je kunt mailen.

Vragen over producten

Het is belangrijk om goed de informatie te lezen die je van dōTERRA krijgt. Ik geef aanvullend per mail, Facebook, WhatsApp en via online workshops uitleg. Ook de natuur, te veel water, te veel eten, verkeerd sporten, kan er voor zorgen dat er zich een ongewenst effect voordoet. Dat kan dus ook met essentiële oliën! Belangrijk is, net als met alles in het leven, goed na blijven denken en zorgvuldig zijn! In de blog “is olie veilig” kun je alvast wat goede tips lezen. Mocht er toch er een ongewenst of onverwacht effect zijn, neem dan altijd direct contact op met klantenservice dōTERRA! Verder is mijn visie dat aanvullende zorg en reguliere zorg hand in hand gaan en elkaar aanvullen (zie mijn disclaimer en algemene voorwaarden). Als je ziek bent, bezoek je een dokter en overleg je. Als je medicijnen gebruikt, overleg je met je arts of de verpleegkundige. Essentiële oliën zijn een hele mooie aanvulling, die je gezondheid en humeur kunnen ondersteunen. Ik hoop dat ze dat jou ook bieden. Voor jou: een stukje regie in handen op een natuurlijke manier! Ik hoop dat ik je kan inspireren!.

 

Voordelen Wellness Advocaat Groothandels Klant
25% Korting op Producten
Verdient Loyaliteitspunten voor het programma
Verdient Verzendingspunten voor beloningen
Kan in aanmerking komen voor Gratis Product van de Maand
Ontvangt een Gratis Fles Pepermunt Etherische Olie bij verlenging van het Lidmaatschap
Kan Bonussen en Compensatie Verdienen -
Kan eigen links maken en doorsturen om nieuwe klanten te werven -

 

Andere interessante blogs 

 

dōTERRA aanbiedingen

doTERRA heeft iedere maand aanbiedingen. Deze worden op de de eerste dag van de maand bekend gemaakt. Je vindt de aanbiedingen hier  Drie keer per jaar is er een speciale aanbiedingsweek bij doterra waarbij je één olie koopt en er één of twee gratis krijgt. Lees meer >>>  

dōTERRA etherische oliën kopen

Je kunt altijd een losse olie bestellen. Dit kan in de webshop. Als je vaker wilt bestellen, het leuk vind om te sparen voor gratis producten of 3-4  etherische oliën per jaar koopt dan is een eigen doterra account voordeliger. Je kunt dit doen door een set etherische olie aan te schaffen Of ik maak het aan als je voor €130 euro aan etherische oliën in de webshop besteld. Vink hiervoor de toestemming aan en vul je geboortedatum in. lees meer 

dōTERRA oliën verkopen

Heb je een eigen bedrijf? Wil je etherische oliën verkopen? Of leuke DIY workshops geven? Er zijn verschillende manieren om met doterra aan de slag te gaan. Lees er meer over.

Maak je dōTERRA account in 10 minuten - volg deze stap voor stap uitleg

Je kunt zelf in ongeveer 10 minuten je dōTERRA account aanmaken en je eigen bestelling met essentiële oliën doen. Je krijgt gelijk 25% korting op alle oliën. Volg deze 10 stappen

Hoe start je met etherische olie - download je gratis ebook

ebook etherische olie

Lees Meer

Snoepje of Superkracht? De Veelzijdige Wereld van Pepermunt

Nov 27, 2023

Cedarwood vs Sandalwood: is Cederhout Olie echt slechter?

Nov 08, 2023

Waarom sommige Experts Zeggen 'Nee' tegen Vaseline

Nov 05, 2023

AANDACHTSPUNTEN  

*mijn blogs kunnen affiliate links bevatten, Dat betekent dat als je een aankoop doet via deze links dat ik een kleine commissie zou kunnen ontvangen. Dit natuurlijk zonder extra kosten voor jou

Helio - Léanne Lovink

Helio (v.o.f. Donna Da Yetta)
Léanne Lovink
Ir driessenstraat 94b
2312 KZ Leiden
whatsapp: 06-55377164
info {@} helio.nl

btw nr NL8572.58.321B01
kvk: 67995799