Helio - Blog Etherische Olie 

Hoe start je met etherische olie - download je gratis ebook

ebook etherische olie

Etherische oliën verkopen

Jan 31, 2022
doterra oliën verkopen

Heb je een eigen bedrijf? Wil je etherisch olie verkopen? Of leuke DIY workshops geven? Er zijn verschillende manieren om met doterra aan de slag te gaan. Lees er meer over in onderstaande informatie.

Etherische olie verkopen

Je kunt etherische olie verkopen in je eigen praktijk (massage, natuurgeneeskunde, kapper, coach). En daarnaast kun je de oliën gebruiken voor je behandeling of als ondersteuning tussen de behandelingen door. Ook geeft het je een extra mogelijkheid om omzet te verkrijgen op momenten dat je niet kunt werken door externe factoren (verplichte sluiting), of omdat je zelf ziek bent of op vakantie (een secundair inkomen/ een appeltje voor de dorst). 

Je kunt leuke DIY workshops geven. Dit kun je zo vaak doen als voor jou prettig is en je kies je eigen manier en moment. Als je liever 1 op 1 uitlegt of informatie geeft is dat natuurlijk ook een goed mogelijkheid . Je bepaalt zelf hoeveel uur in de week je hieraan wilt besteden. Als je voor 100 punten (ca 113 euro) per maand bestelt en verkoopt, kom je in aanmerking voor extra bonussen. Je krijgt deze bonus voor het ondersteunen van mensen bij het zorgvuldig en veilig gebruik, en als beloning voor de tijd die jij hier insteekt. 

HELP IK WEET NIETS OVER OLIE

Dat is geen probleem. Ik kan me voorstellen dat je (in eerste instantie) niet volledig op de hoogte bent of kan/wil zijn. En dat je graag je klanten een extra mogelijkheid geeft om (online) meer informatie te verkrijgen. Dat is wat ik met de AROMA VIP COMMUNITY doe. Dit is een online cursus omgeving en een app waar iedereen waar ik mee samen werk, en hun klanten die een doterra account hebben, gebruik van kan maken. GRATIS. En er zijn hele handige boeken (naslag werken) waar je alles in kan op zoeken.

Als je informatie nodig hebt over de oliën, de producten en de supplementen, dan zorg ik ervoor dat je die informatie krijgt, of geef ik je een tip waar je die kan vinden.

HOE 'VERKOOP" IK SUCCESVOL

Ik denk met je mee hoe je de producten op een integere manier kunt inzetten in je praktijk, je cursussen en je behandelingen. Mijn expertise is het ondersteunen van jou in jouw business. Ik ben heel creatief en kom altijd met veel ideeën en oplossingen waar jij je keuze uit kan maken. Zowel online als offline. Mijn aanpak is: we (video) bellen of spreken af. Op die manier help ik je op weg.

Als je trainingen en workshops wilt geven, dan denk ik met je mee welke manier bij jou past. Ik begeleid je, of als je dat wilt doen we het samen, en neem je het (geleidelijk) over of... je begint gelijk zelf met een handige instructie. Iedereen kan het op de manier die ik je uitleg! Als je meer een doe-type bent? Ook prima! Daar heb ik ook hele leuke workshops voor gemaakt die je desgewenst kunt aanpassen aan jouw smaak 

Of als je liever 1-op-1 gesprekken met mensen voert, prima. Ik leg je uit wat een mooie manier is. 

WAT DOE IK AAN ONDERSTEUNING

  • De AROMA VIP Community met de maandelijkse live workshops 
  • Jouw vragen beantwoorden en (bel) afspraken. Ik maak ook graag een (vrijblijvend) plan met je.
  • Zoals je wellicht hebt gezien heb ik een grote email lijst en ben ik heel actief op facebook. Daar deel ik regelmatig berichten van iedereen waar ik mee samenwerk. Leuk en je helpt elkaar zo op weg. Ik ben expert in online marketing en heb veel ervaring bij het opzetten van online workshops, cursussen en mailings. Ik geef je graag tips.
  • Ik ondersteun in de vorm van PDF's en downloads die je kunt gebruiken.

WAT KUN JE VERDIENEN?

De hoogte van de bonus die je via doterra ontvangt varieert en er zijn verschillende bonussen afhankelijk van de omzet. Als je iemand "los" een olie verkoopt krijg je 25%. Als je een account aanmaakt voor je klant (zoals bij de airmiles of gall&gall) dan krijgt de klant 25% korting en jij krijgt de eerste 60 dagen een 20% start bonus. Na deze eerste 60 dagen krijg je een commissie afhankelijk van je omzet. De hoogte van je bonus varieert dus afhankelijk van je omzet, het aantal klanten dat je hebt en/of waarmee je een account opzet. Logischerwijs is de hoeveelheid tijd die je er zelf insteekt, en hoe makkelijk mensen je advies opvolgen, wel doorslaggevend voor het resultaat.

Je bent bij doterra altijd "zelfstandige".  Je krijgt je bonus direct op je tegoed op je account gestort. Je kunt dit direct gebruiken om producten mee te kopen, of als je dat wil, op je bankrekening te laten storten. 

HEB JE VERPLICHTINGEN?

Ja, in die zin dat je compliant moet zijn. Je mag geen uitspraken doen over ziektes en symptomen met betrekking tot de oliën op je website maar ook niet op je social media. Dat bedenk ik niet, maar dat stelt doterra duidelijk in de richtlijnen. Zij worden hier streng op gecontroleerd door de FDA (en wij in o.a. Nederland door de Voedsel en Warenautoriteit).

Je bent nooit verplicht om te bestellen, of om workshops te geven, of om een bepaalde omzet te halen. Het kan natuurlijk wel heel handig zijn om uit te rekenen of je er dan geen geld bij inschiet en even de kosten en baten tegen elkaar af te wegen. 

In een samenwerking vind ik vooral "de klik" belangrijk. Voor mij zijn de begrippen "integer" en "eerlijk" belangrijke factoren. Zo ook de zuiverheid., fairtrade en duurzaamheid van het product. Niet verkopen om het verkopen, maar verkopen omdat jouw klant er daadwerkelijk iets aan heeft voor zijn gezondheid of emoties. 

HOE START JE?

Starten kun je met een basisset. Mijn advies is minimaal de 10x 5ml of de 10x15ml.  Je kunt deze sets bestellen via mijn website. Op die manier krijg ik direct een seintje en kun je rekenen op mijn ondersteuning. Deze 10 basis oliën zijn minimaal nodig om een workshop te geven en om je klanten iets te laten proberen dat bij 80-90 procent van de lichamelijke en geestelijke uitdagingen past. Je kunt natuurlijk ook direct de natural solutions set aanschaffen of de every oil kit, zodat je niet misgrijpt en de producten goed kunt demonstreren. 

Ga naar mijn website en kies de set die bij jou past. Zodra je je set in huis hebt neem je even contact op via whatssapp en maken we een afspraak om te bellen. 

HEB JE NOG VRAGEN?

Wil je met me samenwerken maar heb je aanvullende vragen? Neem contact met me op via het contact formulier en laat me weten waarom je graag wilt samenwerken en wat ik voor je kan betekenen. KLIK HIER

 

Andere interessante blogs

dōTERRA aanbiedingen

doTERRA heeft iedere maand aanbiedingen. Deze worden op de de eerste dag van de maand bekend gemaakt. Je vindt de aanbiedingen hier  Drie keer per jaar is er een speciale aanbiedingsweek bij doterra waarbij je één olie koopt en er een of twee gratis krijgt. lees meer >>>  

dōTERRA etherische oliën kopen

Je kunt altijd een losse olie bestellen. Dit kan in de webshop. Als je vaker wilt bestellen, het leuk vind om te sparen voor gratis producten of 3-4  etherische oliën per jaar koopt dan is een eigen doterra account voordeliger.  Je kunt dit doen door een set etherische olie aan te schaffen Of .... ik maak het aan als je voor €130 euro aan etherische oliën in de webshop besteld. Vink hiervoor de toestemming aan en vul je geboorte datum in. lees meer 

dōTERRA oliën verkopen

Heb je een eigen bedrijf? Wil je etherisch olie verkopen? Of leuke DIY workshops geven? Er zijn verschillende manieren om met doterra aan de slag te gaan. Lees er meer over

Maak je dōTERRA account in 10 minuten - volg deze stap voor stap uitleg

Je kunt zelf in ongeveer 10 minuten je dōTERRA account aanmaken en je eigen bestelling met essentiële oliën doen. Je krijgt gelijk 25% korting op alle oliën. Volg deze 10 stappen

Waarom dōTERRA 

Er was geen kwaliteitsstandaard in “etherische olie land”. Om de beste en zuiverste oliën te leveren is door doterra de kwaliteitsstandaard  CPTG Certified Pure Tested Grade™ opgezet. Dit betekent dat alle etherische oliën door en door getest worden. Lees meer >>

 

Bedrijfsnaam kopen

Hoe start je met etherische olie - download je gratis ebook

ebook etherische olie

Lees Meer

Etherische oliën bij zwangerschap?

Nov 27, 2022

Itovi Scan Review

Nov 18, 2022

Inhalers maken met etherische olie

Oct 04, 2022

AANDACHTSPUNTEN  

*mijn blogs kunnen affiliate links bevatten, Dat betekent dat als je een aankoop doet via deze links dat ik een kleine commissie zou kunnen ontvangen. Dit natuurlijk zonder extra kosten voor jou

Helio - Léanne Lovink

Helio (v.o.f. Donna Da Yetta)
Léanne Lovink
Ir driessenstraat 94b
2312 KZ Leiden
whatsapp: 06-55377164
info {@} helio.nl

btw nr NL8572.58.321B01
kvk: 67995799