Hoe werkt bestellen bij doterra?

hoe werkt bestellen bij doterra

Hoe werkt bestellen bij doterra?

Je bent nooit verplicht om iets te bestellen! Je hebt geen afname verplichting. 

Je kunt via je eigen account een eenmalige of terugkerende bestelling doen. Lees hieronder hoe dat werkt en hoe je kunt kiezen tussen een eenmalige bestelling, of een terugkerende bestelling.

EENMALIGE BESTELLING 

Nu je een account hebt bij  dōTERRA kun je aan de slag. Handig om je ID nummer en je wachtwoord op te schrijven. Bijvoorbeeld voorin je agenda 

Tips

 • Het is handig om de eerste keer samen je bestelling te doen. Doe dit met diegene die je heeft ingeschreven. Maar lukt dat niet, of wil je snel aan de slag? Dan heb ik hier een handig filmpje. Klik hier om het te bekijken >>>
 • Er is geen minimum bedrag voor je eenmalige bestelling. Je kunt een lipbalsem of kauwgum toevoegen voor een paar euro. Maar je kunt ook een grotere bestelling in een keer doen.
 • Kijk of er een interessante aanbieding is. Die heb je als het goed is op de 1e dag van de maand, per mail gekregen, van dōTERRA. Je kunt de aanbiedingen ook altijd terugvinden op de officiële Facebook site van dōTERRA >>   https://www.facebook.com/doterraeuropecorporate/
 • Let op : de verzendkosten zijn 8,47 euro. Maar hiervan krijg je ca 4 euro teruggestort in punten op je account.  Wil je alle verzendkosten terug? Lees dan hieronder de uitleg over terugkerende bestellingen.

TERUGKERENDE BESTELLING 

 • Bestel je vaker?
 • Heb je een bestelling van meerdere producten? (Je kunt ze dan makkelijk verdelen over meerdere maanden)
 • Wil je niet zonder komen te zitten?
 • Vind je het handig om een “boodschappenlijstje” bij te houden? 
 • Wil je geen verzendkosten betalen?
 • Wil je gebruik maken van speciale super voordelige aanbiedingen voor trouwe klanten?
 • Wil je gratis producten ontvangen?
 • Wil je in aanmerking komen voor commissie en bonussen? 

Is het antwoord op een van deze vragen JA. Dan is een terugkerende bestelling voor jou handig. Lees verder >>

Geen minimum bedrag

Er is geen minimum bestel bedrag. Dus helemaal afhankelijk van wat je nodig hebt, hoeveel jouw klanten bestellen of jouw budget. 

Geen vaste order

Je kunt iedere maand zelf beslissen wat je wilt bestellen. Je hoeft dus niet iedere maand dezelfde producten te bestellen. Je kunt ook tussentijds ALTIJD wijzigen. Er is geen vast bedrag of vaste order. Jij kiest.

Geen vaste dag

Je kunt kiezen voor een besteldag tussen de eerste en de laatste dag van de maand. Mijn advies is ergens tussen de 2e en de 15e van de maand. Op die manier weet je wat de aanbieding van de maand is en kun je daar gebruik van maken. Als je voor meer dan 125 punten bestelt, voor de 15e van de maand, heb je recht op het gratis product van de maand!!! Dit wisselt iedere maand en wordt op de 1e dag van de maand bekend gemaakt. Je krijgt mail van dōTERRA. Je kunt de aanbiedingen ook terugvinden op de officiële Facebook site van dōTERRA >>   https://www.facebook.com/doterraeuropecorporate/

Hoe maak je een terugkerende bestelling aan?

Het opzetten van je terugkerende bestelling kun je samen doen met diegene die jou heeft geholpen bij het opzetten van je account. Je kunt ook de klantenservice bellen 020-8085094 van maandag tot vrijdag van 14:00 uur tot 20:00 uur. Ze helpen je graag. Maar je kunt het natuurlijk ook zelf doen. Ik heb een handige video gemaakt waarin ik het stap voor stap laat zien. Klik hier om het te bekijken >>>  Let op… als je de terugkerende bestelling hebt ingevoerd… wacht dan minstens een uur. Soms duurt het even voordat het verwerkt is. 

Hoe zeg je een terugkerende bestelling op?

Je zegt je terugkerende bestelling op door een mailtje te sturen naar [email protected]of door te bellen naar 020-8085094 van maandag tot vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uur. Let er wel op dat je je punten hebt opgemaakt voordat je je order opzegt, anders zijn ze weg! Zonde!

Meerdere terugkerende bestellingen 

Ja, ook dat mag. Dus als je twee keer per maand wilt bestellen, mag dat ook. Bijvoorbeeld handig als je een praktijk heb of bij aanbiedingsweken (BOGO weken) kun je zelf een tweede terugkerende order aanmaken. Zo voorkom je, dat je je normale bestelling aanpast en niet meer weet wat je wilde bestellen. Ook voorkom je dat je onder de 100 punten bestelt en je je bonus/ commissie misloopt. Deze tweede order kun je zelf opzeggen. Je haalt hem gewoon leeg en daarmee verwijder je hem.


Ik hoop dat je door deze korte blog een goed antwoord hebt op de vraag: hoe werkt bestellen bij doterra.