Helio - Blog Etherische Olie 

Shop de aanbiedingen

doterra BOGO 2023 : Buy One Get One

Jul 23, 2023
Veelgestelde vragen over BOGO

Wat is een doterra bogo: 

Een BOGO is een speciale actie van doTERRA waarbij je één of meerdere producten kunt kopen (max 5 per aanbieding) en daarbij een ander product helemaal gratis ontvangt.

 • doTERRA kondigt een BOGO-actie kort van te voren aan en maakt dan de deals bekend. Houd de pagina https://helio.work/product-categorie/producten/bogo/ in de gaten voor de doterra bogo 2023.
 • Tijdens de BOGO-actieperiode kun je één of meerdere producten kopen (max 5 per aanbieding via je eigen doterra account).
 • Bij aankoop van het geselecteerde product ontvang je een ander product helemaal gratis.
 • Ook in de doterra bogo 2023 is het gratis product is vooraf bepaald en kan dit niet worden gewijzigd. Je kunt dus niet zelf combinaties maken. Tip bestel samen met een vriend(in) of kennis en regel het onderling.
 • De BOGO-deals zijn alleen verkrijgbaar tijdens de actieperiode.
 • Zodra de BOGO-actieperiode voorbij is, kun je de producten niet langer kopen met de BOGO-korting en worden de producten verkocht tegen de normale prijs.
 • BOGO-deals zijn een geweldige manier om meer producten te krijgen voor minder geld en om nieuwe producten uit te proberen die je misschien nog niet eerder hebt gebruikt.

Wat zijn de BOGO's

Je vind de aanbiedingen via www.helio.work/doterra-bogo als ze beschikbaar zijn. 

Wat is een doterra account

Met een doTERRA-account krijg je toegang tot het kopen van producten tegen groothandelsprijzen. Dit betekent dat je 25% korting krijgt op de reguliere verkoopprijs. Bovendien heb je toegang tot speciale aanbiedingen en promoties, zoals de BOGO-deals. Als je een account hebt, kun je ook deelnemen aan het Loyalty Rewards Programma (LRP) en punten verdienen voor gratis producten en extra korting. Tenslotte kun je ook producten verkopen in jouw praktijk of onderneming, als je ervoor kiest om dit te doen. Je betaalt € 24,25 als je losse producten bestelt en geen kosten als je een startset bestelt (www,helio.work/set). Het is vergelijkbaar met een bol.com select of amazon prime account. Alleen naar mijn mening zijn de voordelen beter! 

Hier zijn 5 redenen waarom het starten van een doterra account tijdens de BOGO weken voordelig is:

Doterra biedt iedere maand nieuwe aanbiedingen aan die je kunt vinden op de website. Daarnaast zijn er drie keer per jaar speciale aanbiedingsweken, genaamd BOGO weken, waarbij je één olie koopt en er één of twee gratis krijgt. Dit maakt het starten van een doterra account tijdens deze BOGO weken extra voordelig en daarom is het hebben van een doterra account een must. Met een doterra account krijg je namelijk toegang tot alle aanbiedingen en kun je sparen voor gratis producten.

 1. Je kunt profiteren van de BOGO aanbiedingen en zo gratis oliën krijgen. Tijdens de BOGO-promoties krijg je als doTERRA-klant gratis producten wanneer je bepaalde producten koopt. Dit kan oplopen tot een flinke besparing op je aankopen.
 2. Bij meerdere BOGO aanbiedingen ter waarde van 150PV (ca 163 euro) krijg je een gratis account t.w.v. € 24,25 (in maart '23) Probeer het uit via deze link : www.helio.work/LGstart
 3. 25 % Korting op producten: Met een doTERRA-account krijg je 25% korting op alle producten. Tijdens de BOGO-promoties is dit nog eens extra voordelig omdat je zo dubbel bespaart.
 4. Mogelijkheid om deel te nemen aan de LRP (cadeautjes bestelling): met een doTERRA-account kun je deelnemen aan het Loyalty Rewards Programma (LRP) en hiermee spaar je punten die je kunt inwisselen voor gratis producten.
 5. Toegang tot exclusieve producten: als doTERRA-klant heb je toegang tot exclusieve producten die niet beschikbaar zijn voor niet-klanten.
 6. Ondersteuning van een team (van mij Léanne van Helio als je je via mij aanmeldt of bestelt): als je een doTERRA-account aanmaakt via een Wellness Advocate, krijg je ondersteuning van deze persoon en diens team bij het gebruik van de producten en/of het gebruik in jouw praktijk of onderneming. Dus kies verstandig en zorg dat je iemand hebt die je blijvend ondersteunt. 

Hoe start je een doterra account 

 1.  Ga naar www.helio.work/sets en kies een set die het beste bij je past en en bestel je bogo aanbieding mee.
 2. Bestel voor 130 euro producten op www.helio.work en krijg je account gratis.
 3. Ga naar www.helio.work/LGstart kies je bogo oliën en andere producten. 
 4. Ben je niet zeker stuur met een mailtje bericht op facebook of instagram.

Waarom een doterra account een must is

 • Kwalitatief hoogwaardige producten: doTERRA staat bekend om haar kwalitatief hoogwaardige essentiële oliën en andere producten die zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten.
 • Mogelijkheid om gezondheid en welzijn te ondersteunen: met de essentiële oliën en andere producten van doTERRA kun je op een natuurlijke manier je gezondheid en welzijn ondersteunen.
 • Mogelijkheid doTERRA aan jouw prakijk of onderneming toe te voegen: als je geïnteresseerd bent in gebruik van doterra in jouw praktijk of je wilt zelf workshops geven, dan is een doTERRA-account een must.
 • Toegang tot educatieve bronnen: als doTERRA-klant heb je toegang tot educatieve bronnen zoals workshops, trainingen en webinars om meer te leren over de producten en hoe je ze kunt gebruiken. Via ons! 
 • Betrouwbare en ethische onderneming: doTERRA is een betrouwbare en ethische onderneming die zich inzet voor duurzaamheid, het welzijn van boeren en het bieden van eerlijke kansen.
 • Geen verplichtingen wel mogelijkheden, kansen en keuzes. Jij hebt de regie.

Waarom via Helio een doterra account regelen

Als je op zoek bent naar hoogwaardige etherische oliën van dōTERRA, dan is een account via Helio de perfecte plek om te beginnen. Bij ons betaal je niets extra voor de producten, maar krijg je wel uitstekende ondersteuning.

Uitgebreid online workshop programma

Als enige in Nederland bieden wij namelijk een uitgebreid online workshop programma aan, waarbij je op elk moment van de dag workshops kunt bekijken en bijbehorende pdf's kunt downloaden. Hierdoor kan je meer leren over verschillende onderwerpen, zoals het gebruik van etherische oliën bij kinderen en dieren.

Via ons online workshopprogramma kan je op elk moment van de dag leren over de verschillende toepassingen van etherische oliën. Zo kan je meer leren over het gebruik van oliën bij kinderen en dieren, maar bijvoorbeeld ook over natuurlijke gezichtsverzorging. Onze workshops zijn eenvoudig te volgen en bieden waardevolle inzichten die je kunt toepassen in jouw dagelijks leven.

Startworkshops

Naast ons online workshopprogramma organiseren wij ook regelmatig startworkshops. Tijdens deze workshops krijg je uitleg over jouw startset en kan je al jouw vragen stellen aan onze experts. Dit is een geweldige kans om meer te leren over de etherische oliën en hoe je deze kunt gebruiken in jouw dagelijks leven.

Live Q&A

Elke vrijdag organiseren wij een live Q&A op YouTube en Facebook, waarbij we alle vragen beantwoorden die je hebt over de oliën en het gebruik ervan. Dit is een uitstekende manier om meer te leren over de oliën en om antwoord te krijgen op al jouw vragen.

Persoonlijke ondersteuning

Als online marketingspecialist ondersteun ik (Léanne) jou met handige tips en tricks om jouw etherische olie op een leuke en verplichtingsvrije manier toe te voegen aan jouw praktijk of business. Onze community bestaat uit leuke mannen en vrouwen met toffe bedrijven en veel expertise. Hierdoor is er een breed aanbod om je verder te ondersteunen, bijvoorbeeld met workshops over kindermassage. Samen maken we het nog leuker!

Kortom, bij Helio krijg je niet alleen hoogwaardige producten, maar ook de nodige begeleiding en ondersteuning om het meeste uit jouw dōTERRA account te halen.

Start jouw reis vandaag nog en ontdek de vele voordelen van het gebruik van etherische oliën van dōTERRA.

 

Lieve groetjes van Léanne 

 
  

Andere interessante blogs 

10 fantastische bogo oliën in de spotlight

Meestal heeft doterra 3 keer per jaar een bogo week waarbij je een etherische olie koopt en er een gratis krijgt. Een geweldige manier om kennis te maken met etherische oliën of nieuwe oliën te leren kennen.  Deze keer zijn er 5 fijne combinaties en dus 10 etherische oliën. Lees meer

Waarom dōTERRA 

Er was geen kwaliteitsstandaard in “etherische olie land”. Om de beste en zuiverste oliën te leveren is door doterra de kwaliteitsstandaard  CPTG Certified Pure Tested Grade™ opgezet. Dit betekent dat alle etherische oliën door en door getest worden. Lees meer >>

 

Hoe start je met etherische olie - download je gratis ebook

ebook etherische olie

Lees Meer

Zijn etherische oliën gevaarlijk voor katten?

Apr 14, 2024

Proteïne: De Onzichtbare Held in Je Voeding

Jan 02, 2024

doterra enrollment promotie

Jan 01, 2024

AANDACHTSPUNTEN  

*mijn blogs kunnen affiliate links bevatten, Dat betekent dat als je een aankoop doet via deze links dat ik een kleine commissie zou kunnen ontvangen. Dit natuurlijk zonder extra kosten voor jou

Helio - Léanne Lovink

Helio (v.o.f. Donna Da Yetta)
Léanne Lovink
Ir driessenstraat 94b
2312 KZ Leiden
whatsapp: 06-55377164
info {@} helio.nl

btw nr NL8572.58.321B01
kvk: 67995799