Helio - Blog Etherische Olie 

Hoe start je met etherische olie - download je gratis ebook

ebook etherische olie

dōTERRA aanbiedingen

Jan 09, 2022
doterra aanbiedingen

Er zijn iedere maand andere dōTERRA aanbiedingen: korting op producten, gratis producten en de mogelijkheid voor het sparen van (extra) punten voor gratis producten.

Waar vind ik dōTERRA aanbiedingen?

Ze staan bij mij altijd in de webshop. Als je een eigen doterra account hebt, vind je ze altijd in je mail op de eerste dag van de nieuwe maand. Je kunt dan makkelijk en snel zelf bestellen

Welke aanbiedingen heeft dōTERRA?

 • Twee tot drie keer per jaar is er een dōTERRA BOGO week waar je één olie koopt en er één gratis krijgt. Dit zijn vastgestelde setjes. Lees meer over bogo aanbiedingen. Deze weken zijn meestal de laatste week van februari, de laatste week van juli en de laatste week van oktober. Maar.... dit is nooit zeker. 
 • Iedere maand is er een product met minimaal 10% korting.
 • Iedere maand is er een gratis product van de maand bij een bestelling van ca €133 euro. Dit product varieert tussen de 16 euro en 23 euro. Je krijgt dit als je meedoet aan de cadeautjes bestellingen van doterra. Je spaart hierbij ook tot 30% in productpunten die je kunt gebruiken voor het bestellen van gratis producten en je krijgt je verzendkosten terug in productpunten.
 • 2 tot 3 keer per jaar is er een 200PV aanbieding. Dat wil zeggen als je voor 200 punten bestelt (ca. 233 euro), je gratis extra producten ontvangt. Gebruikelijk is een waarde tussen de 46 en 75 euro. Voor deze aanbiedingen hoef je meestal niet mee te doen aan de cadeautjes bestellingen (ook wel terugkerende bestelling of LRP genoemd).
 • Limited Edition Aanbiedingen (LTO): een aantal oliën en producten zijn maar in kleine oplages te verkrijgen / te produceren. Deze producten zijn of het cadeau van de maand (POM) of zijn los te bestellen als je een account hebt. Voorbeelden zijn caraway, hinoki, cananga etc.
 • Voor Vaderdag, Moederdag, de herfsttour, de lentetour, de conventie en cybermaandag zijn er vaak speciale producten of sets te verkrijgen.
 • Voor de feestdagen wordt een speciale feestdagencatalogus gemaakt met speciale (vaak limited edition) producten.

Hoe krijg je het meeste voordeel bij doterra?

 • Start met een doTERRA startset  - dit is 25 euro voordeliger dan een los account plus een set scheelt je 25% of meer dan het bestellen van losse oliën. Dit loopt al snel op tot een behoorlijk bedrag.
 • Maak een cadeautjes bestelling (LRP) aan. Dit scheelt je 8,47 euro verzendkosten. Deze krijg je volledig terug in product punten.
 • Probeer iedere maand voor 50pv te bestellen zodat je zo snel mogelijk op 30% product punten zit. Vraag of je buren, collega's en vrienden mee bestellen. Lukt het niet? Bestel dan minimaal voor 1pv een klein artikel zodat je punten en je % behouden blijven.
 • Kijk bij de speciale aanbiedingen en kijk of je combinaties kunt maken. Van de serenity is bijvoorbeeld de combi van serenity softgels en serenity olie voordeliger. Bestel bij je Life Long Vitality Supplementen andere supplementen mee met veel extra korting. Er zijn setjes met 2 tubes deep blue en een roller en nog veel meer.
 • Heb je meer dan 125PV? Bestel via de cadeautjes bestelling voor de 15 en voor het product van de maand. Maak een verlanglijstje en bestel iedere maand 3-4 oliën. Spreid je wensen op die manier en maak gebruik van de product punten en gratis artikelen.
 • Maak gebruik van de do terra bogo weken waarbij je een olie koopt en er een gratis krijgt.
 • Maak gebruik van de producten met maandelijkse kortingen van 10% of meer.
 • Koop de single oils en blends en maak je eigen rollers. Koop hiervoor de losse 10ml rollers en de kokosolie. Dit scheelt behoorlijk t.o.v. de touchrollers.

doTERRA oliën kopen zonder account (en waarom het niet handig is) 

Je kunt altijd een losse olie bestellen in de webshop. Als je vaker wilt bestellen, het leuk vind om te sparen voor gratis producten of 3-4  etherische oliën per jaar koopt dan is een eigen doterra account voordeliger. Je kunt dit doen door een set etherische olie aan te schaffen Of .... ik maak het aan als je voor €130 euro aan etherische oliën in de webshop bestelt. Vink hiervoor de toestemming aan en vul je geboortedatum in. Lees hier meer.

Wil je geen start set ?

Maak je dōTERRA account in 10 minuten - volg de stap voor stap uitleg. Je kunt zelf in ongeveer 10 minuten je dōTERRA account aanmaken en je eigen bestelling met essentiële oliën doen. Je krijgt gelijk 25% korting op alle oliën. Volg deze 10 stappen

 

Andere interessante blogs 

 

dōTERRA oliën verkopen

Heb je een eigen bedrijf en wil je etherische oliën verkopen of leuke DIY workshops geven? Er zijn verschillende manieren om met Doterra aan de slag te gaan. Lees er meer over.

 

Waarom dōTERRA 

Er was geen kwaliteitsstandaard in “etherische olie land”. Om de beste en zuiverste oliën te leveren is door Doterra de kwaliteitsstandaard  CPTG Certified Pure Tested Grade™ opgezet. Dit betekent dat alle etherische oliën door en door getest worden. Lees meer >>

Hoe spaar ik punten bij doterra >>>

Hoe werkt bestellen bij doterra? >>

 

 

 

 

Hoe start je met etherische olie - download je gratis ebook

ebook etherische olie

Lees Meer

Eucalyptus olie gebruik, voordelen en neveneffecten

Aug 29, 2022

Kurkuma ZIN OF ONZIN

Aug 22, 2022

AANDACHTSPUNTEN  

*mijn blogs kunnen affiliate links bevatten, Dat betekent dat als je een aankoop doet via deze links dat ik een kleine commissie zou kunnen ontvangen. Dit natuurlijk zonder extra kosten voor jou

Helio - Léanne Lovink

Helio (v.o.f. Donna Da Yetta)
Léanne Lovink
Ir driessenstraat 94b
2312 KZ Leiden
whatsapp: 06-55377164
info {@} helio.nl

btw nr NL8572.58.321B01
kvk: 67995799