doterra aanbiedingen

doterra aanbiedingen

Zijn er aanbiedingen?

Er zijn iedere maand andere aanbiedingen. Dit kan zijn korting op een product, een gratis product bij je bestelling of je spaart (extra) punten (vergelijk het met een airmiles kaart).

Waar vind ik de aanbiedingen?

Ze staan bij mij altijd in de webshop  Als je wilt overleggen wat de beste optie voor je is neem dan even contact op

Wat is een BOGO?

Bogo betekent Buy One Get One. dōTERRA geeft je een olie gratis als je een olie koopt (Buy One Get One). Dit doen ze in aanbiedingsweken die BOGO weken heten.

Hoe vaak zijn er aanbiedingsweken (BOGO weken)?

De vorige jaren: twee tot drie keer per jaar. Historisch gezien in het voorjaar, in de zomer en in het najaar. Het is altijd een verrassing wanneer er een BOGO is. Ook de manier waarop de BOGO gedaan wordt wisselt. 

Tot vorig jaar zomer was waren het 5 dagen achter elkaar nieuwe aanbiedingen en nieuwe producten. Die kon je alleen op die betreffende dag bestellen.

In het najaar van 2019 waren er drie aanbiedingen die je drie dagen lang kon bestellen, de volgende week gevolgd door weer 3 dagen 3 aanbiedingen. Het voordeel hiervan was dat het veel verzendbewegingen en verpakkingsmateriaal scheelde. Duurzamer dus. 

Wat zit er in een BOGO aanbieding? 

Een voorbeeld is bijvoorbeeld Air met gratis On Guard. Hierbij de aanbiedingen van februari 2019 

Waar kan ik de aanbiedingen vinden?

Meld je aan voor de speciale nieuwsbrief dan krijg je automatisch bericht

Hoe koop je de aanbieding als je geen account hebt?

Je kunt mij een bericht sturen. Maar het is veel slimmer om mij een account voor je te laten aanmaken. Dan kun je nu al gebruik maken van alle voordelen die er iedere maand zijn. Een account gratis zit bij de populairste sets. Kies hier jouw set.

Wil je geen set maar wel korting? En ondersteuning? En je eigen oliën uitkiezen?

Snelste manier: Laat mij je account aanmaken. De kosten van een account zijn 25 euro plus 8,47 voor het boek, stickervel en verzending. Je krijgt natuurlijk ondersteuning en tips van mij voor de oliën die je bestelt. Je bestelt alle oliën gelijk met 25% korting: Klik hier het account aan te maken

Zelf je account aanmaken: 

klik hier voor uitleg hoe je zelf je account aanmaakt

Hoe koop je de aanbieding als je wel een account hebt 
Via je eigen account!!! Hierbij uitleg hoe je bestelt bij dōTERRA 

Kunnen aanbiedingen uitverkocht raken?
Ja, aanbiedingen kunnen op zijn. Zowel de BOGO aan biedingen als de maand aanbiedingen. Zeker bij "tijdelijke producten " (LTO = Limited Time Offer) Het is verstandig om snel te bestellen.

Moet ik verzendkosten betalen voor elke bestelling?
Ja, maar bij een account krijg je voordeel op de verzendkosten. Bij een eenmalige bestelling krijg je de helft teruggestort in punten. Bij een terugkerende bestelling krijg je alle verzendkosten terug in punten. Kortom, al snel weer een gratis flesje olie!

Ik zie veel aanbiedingen online om deel te nemen aan bulkorders/ bestellingen in regionale groepen om bezorgkosten te besparen, is dit een veilige manier om te bestellen?
Nee. dōTERRA beveelt aan je bestelling op je eigen account te plaatsen en je oliën rechtstreeks bij dōTERRA te kopen. Dit is de enige manier waarop je gegarandeerd een zuivere, verse olie kunt krijgen.

En voor jou de voordeligste optie! Je wilt immers zelf je punten krijgen en zelf extra gratis producten verkrijgen! Hier kun je lezen waarom een eigen account handig is, voordeliger en dat je er niet bang voor hoeft te zijn.

Aarzel niet om je vragen aan me te stellen. Neem contact met me op.

Geurende groet
Léanne