Recensie natuurlijke shampoo

Recensie natuurlijke shampoo

Soms krijg je een gave aanbeveling. Deze wil ik graag met jullie delen:

Hoe noemen ze dat ook weer? ...nooit te oud om te leren?!? Zolang ik me kan herinneren allergisch voor bijna alles. zeker voor spullen op mijn huid en haar. Haren wassen? Nooit onder de douche, altijd voorover bij de wasbak. Tot ik een flacon shampoo van doTERRA cadeau kreeg, en een tube conditioner. superspul, gewoon over je rug laten lopen en GEEN uitslag. Wel knap duur, bleek toen ik het zelf ging bestellen (na ca 6!! maanden). Uit "zuinigheid" op de camping dus maar weer mijn Dove spulletjes gebruikt..... wat een ellende: gortdroog haar, dat elke ochtend onwillig overeind staat, kriebel en jeuk ....Terug thuis: mijn dōTERRA spullen gebruikt, en wow!! wat een verschil: kriebel weg, droog rechtop haar weg, gewoon weer normaal haar 's morgens. Rap een 2e set besteld, voor in de caravan... die Dove spullen gaan de kliko in.

De reden waarom je wel eens last zou kunnen hebben van jeuk op je hoofd:  je shampoo.  Sommige shampoo's bevatten Sodium Lauryl Sulfaten (SLS) of Sodium Laureth Sulfaten (SLES) . Dit zijn chemische stoffen die in verzorgingsproducten zitten om je huid/ je haar te ontvetten. Als je gevoelig bent kunnen deze stoffen je irriteren. Je ziet het ook wel terug onder de naam :Natrium laureth sulfaat. Dit is het stofje wat bekend staat om het prikken als je shampoo in je ogen terecht komt. Ook Methylisothiazolinon (een conserveringsmiddel) kan de boosdoener zijn. Je kunt makkelijk allergisch worden hiervoor. En het zit in heel veel producten!!! Zo zijn er nog een heel aantal andere stoffen in je shampoo en conditioner die kunnen zorgen dat je jeuk krijgt op je hoofd. 

Bestel hier de shampoo en conditioner set. Ik heb onlangs de hele ingrediënten lijst van de shampoo gecontroleerd. Wil je daar meer over weten? Ik heb er een gave blog over geschreven:

https://www.helio.nl/blog/chemische-stoffen-in-alledaagse-producten

Geurende groet
Léanne

 


🌐www.helio.nl
💌 [email protected]
Facebook: www.helio.nl/facebook        .                                 www.helio.nl/instagram