Helio - Blog Etherische Olie 

Shop de aanbiedingen

Review natuurlijke shampoo

Jul 10, 2019
Review Natuurlijke shampoo

Review Natuurlijke shampoo

Soms krijg je een gave aanbeveling. Deze wil ik graag met jullie delen:

Hoe noemen ze dat ook weer? ...nooit te oud om te leren?!? Zolang ik me kan herinneren allergisch voor bijna alles. zeker voor spullen op mijn huid en haar. Haren wassen? Nooit onder de douche, altijd voorover bij de wasbak. Tot ik een flacon shampoo van doTERRA cadeau kreeg, en een tube conditioner. superspul, gewoon over je rug laten lopen en GEEN uitslag. Wel knap duur, bleek toen ik het zelf ging bestellen (na ca 6!! maanden). Uit "zuinigheid" op de camping dus maar weer mijn Dove spulletjes gebruikt..... wat een ellende: gortdroog haar, dat elke ochtend onwillig overeind staat, kriebel en jeuk ....Terug thuis: mijn dōTERRA spullen gebruikt, en wow!! wat een verschil: kriebel weg, droog rechtop haar weg, gewoon weer normaal haar 's morgens. Rap een 2e set besteld, voor in de caravan... die Dove spullen gaan de kliko in.

De reden waarom je wel eens last zou kunnen hebben van jeuk op je hoofd:  je shampoo.  Sommige shampoo's bevatten Sodium Lauryl Sulfaten (SLS) of Sodium Laureth Sulfaten (SLES) . Dit zijn chemische stoffen die in verzorgingsproducten zitten om je huid/ je haar te ontvetten. Als je gevoelig bent kunnen deze stoffen je irriteren. Je ziet het ook wel terug onder de naam :Natrium laureth sulfaat. Dit is het stofje wat bekend staat om het prikken als je shampoo in je ogen terecht komt. Ook Methylisothiazolinon (een conserveringsmiddel) kan de boosdoener zijn. Je kunt makkelijk allergisch worden hiervoor. En het zit in heel veel producten!!! Zo zijn er nog een heel aantal andere stoffen in je shampoo en conditioner die kunnen zorgen dat je jeuk krijgt op je hoofd. 

Bestel hier de shampoo en conditioner set. Ik heb onlangs de hele ingrediënten lijst van de shampoo gecontroleerd. Wil je daar meer over weten? Ik heb er een gave blog over geschreven:

https://www.helio.nl/blog/chemische-stoffen-in-alledaagse-producten

Geurende groet
Léanne

 


🌐www.helio.nl
💌 [email protected]
Facebook: www.helio.nl/facebook        .                                 www.helio.nl/instagram

 

 

Hoe start je met etherische olie - download je gratis ebook

ebook etherische olie

Lees Meer

Snoepje of Superkracht? De Veelzijdige Wereld van Pepermunt

Nov 27, 2023

Cedarwood vs Sandalwood: is Cederhout Olie echt slechter?

Nov 08, 2023

Waarom sommige Experts Zeggen 'Nee' tegen Vaseline

Nov 05, 2023

AANDACHTSPUNTEN  

*mijn blogs kunnen affiliate links bevatten, Dat betekent dat als je een aankoop doet via deze links dat ik een kleine commissie zou kunnen ontvangen. Dit natuurlijk zonder extra kosten voor jou

Helio - Léanne Lovink

Helio (v.o.f. Donna Da Yetta)
Léanne Lovink
Ir driessenstraat 94b
2312 KZ Leiden
whatsapp: 06-55377164
info {@} helio.nl

btw nr NL8572.58.321B01
kvk: 67995799