Helio - Blog Etherische Olie 

September Aanbiedingen

Back to school met etherische oliën. Zo ondersteun je je kind

Aug 23, 2019
etherische olie kinderen

Super die lange vakantie van je kinderen, maar ook heel prettig dat ze weer naar school gaan ...... toch?  Etherische oliën kunnen je kinderen enorm ondersteunen als ze na dagen rustig aan doen, minder verplichtingen ineens weer full focus aan de slag moeten. En een groot deel van de dag stil zitten en leren. 

De onmisbare back to school etherische oliën zijn, thinker , stronger,  calmer, on guard mist, teatree,  motivate en rescuer  

Etherische oliën op school 

1. Focus & Concentratie

Thinker is een fijne olie om te ondersteunen voor net even een beetje meer aandacht. Rol deze kids roller 's morgens in de nek. Deze mix van essentiële oliën zorgt voor focus en concentratie. Helpt ook bij (te) veel nadenken en piekeren. Ook een heerlijke olie om mee te geven in het etui om bij de les te blijven. 's middags zorgt het voor focus en het maken van huiswerk, zonder gezeur en getreuzel.

2. Vertrouwen en weerstand

Heerlijk terug van vakantie, maar in de klas zweeft weer van alles rond. Gebruik de handige stronger roller / mix van oliën om het immuunsysteem van je kids te versterken. De emotionele werking is ook fijn  ... even het gevoel geven aan je zoon of dochter net iets sterker te zijn en iets meer vertrouwen te hebben.

Bekijk de handige kidsset met alle kids rollers hier

3. Rust en minder ruzie

Doe serenity  's morgens in de diffuser voor iedereen beneden komt en je kids uit bed haalt. , Voor jou en je kinderen fijn om de dag mee te beginnen! Ontploft het vaak 's morgens? is er ruzie onderling, is er stress en spanning? Deze mix brengt meer rust om de dag "normaal" te beginnen zonder gedoe. Deze mix is perfect om de dag af te sluiten, doe 3-5 druppels Serenity in de diffuser als bedtijd ritueel. De kids calmer roller kun onder de voeten rollen vanaf ca 3 jaar.

4. Handig voor vieze handen

On Guard Mist : Onmisbaar... even sprayen om de handen van jou en je kinderen lekker schoon te maken. Even de plakkerige zooi weg. Super als je geen water bij de hand hebt. Maar ook het immuunsysteem ondersteunen zodat je straks niet met lopende neuzen thuis zit. Doe dit voor, maar vooral ook na school. Tip : ook de handen wassen met onguard schuimende zeep.

5.  Gaat de groente niet op?

Je kunt er een enorme strijd van maken en uren lange tafel sessie. Maar je kunt morgen weer opnieuw proberen. En verder Az Chemable speciaal voor kids gebruiken: deze multivitamine vinden de meeste kinderen heerlijk. Hij smaakt een beetje naar watermeloen. Ze zien er ook nog heel leuk uit! Super leuke smilies. Met dit beetje extra geef je ze een goede start, ook al wil het eten van groente en fruit niet helemaal lukken. 

6. Maaaaam ik heb geen zin

Doe 3-5 druppels motivate in de diffuser als je kinderen thuis komen. Handig om de motivatie hoog te houden tijdens het maken van huiswerk ( zeker ook voor jezelf, als jij na je werk, of na je klussen thuis ook het liefste op de bank zou neerploffen.

7.  Ongelukjes

Rescuar is een handig verdunde rolelr die je kunt rollen als er een ongelukje is, een valpartij, maar ook voor het vervelende gevoel in benen tijdens het groeien, of na het  sporten. Deze handige roller helpt ook bij de emotionele pijn die ontstaat door ruzies, gedoe ... nieuwe vriendjes (of niet), tegenvallende cijfers of omdat het gewoon even moeilijk is. Deze roller is een reddende engel.

8.  Redder in nood: tea tree

Teatree of ook wel melaleuca is fijn op alle plekjes en schrammetjes. Doe een druppel in de cremespoeling , smeer achter de oren of maak een spray. want: Een super back to school olie omdat luizen niet van deze geur houden.

Verder lezen

Etherische olie voor kinderen Veel essentiële oliën zijn geschikt en heel fijn voor kinderen. Belangrijk is wel dat je ze goed verdunt en dat je goed kijkt welke oliën "zacht" genoeg zijn. Ze mogen niet de huid of luchtwegen irriteren! Lees hier meer over de speciale kinderset

Immuunsysteem: Er zijn meerdere essentiële oliën die je immuunsysteem ondersteunen waaronder citroen, teatree, kruidnagel, kaneel, oregano en pepermunt. Lees verder

 

Hoe start je met etherische olie - download je gratis ebook

ebook etherische olie

Lees Meer

De Ultieme Gids voor doTERRA Diffusers

Sep 24, 2023

Hoe maak je een doterra account?

Sep 18, 2023

Oregano Etherische Olie: De Verborgen Kracht voor je lijf

Sep 17, 2023

AANDACHTSPUNTEN  

*mijn blogs kunnen affiliate links bevatten, Dat betekent dat als je een aankoop doet via deze links dat ik een kleine commissie zou kunnen ontvangen. Dit natuurlijk zonder extra kosten voor jou

Helio - Léanne Lovink

Helio (v.o.f. Donna Da Yetta)
Léanne Lovink
Ir driessenstraat 94b
2312 KZ Leiden
whatsapp: 06-55377164
info {@} helio.nl

btw nr NL8572.58.321B01
kvk: 67995799