Handige essentiële olie artikelen

rollers, trechters, armbanden, kettingen

Handige artikelen voor je essentiële oliën 

Er zijn een aantal dingen super handig om te hebben als je essentiële oliën gebruikt. Hieronder een overzicht van een aantal essentiële olie artikelen die ik vaak gebruik. 


Heb je al een glazen bidon? Heerlijk om een druppel olie in warm of koud water te doen toch? Sommige oliën zijn heel sterk en hebben de mooie eigenschap om je te ondersteunen om niet-lichaamseigen stoffen te helpen verwijderen, zoals plastic. Dit zijn o.a. alle citrus oliën waaronder citroen. Als je een plastic bidon hebt is olie erin doen niet de beste optie. Je kunt dan beter een glazen fles gebruiken of een van deze gave bidons bestellen** 


Het is erg fijn als je je favoriete geur de hele dag bij je hebt. Er zijn super leuke geur kettingen en armbanden te krijgen. Hierbij twee voorbeelden, maar er is veel keuze. 


Heb je geen zin om grote flessen in je tas mee te nemen? Of wil je gewoon iets stijlvols? Deze handige rollers zijn zelf te vullen (voor 5ml gebruik ik 10 druppels olie en de rest kokosolie voor een 1 op 10 verdunning en voor een 1 op 20 verdunning 5 druppels. Voor de 10ml rollers gebruik je 20 druppels voor 1 op 10 en 10 voor 1 op 20). Ik gebruik deze rollers tijdens mijn workshops. Ze zijn makkelijk te openen en te vullen. Klik hier voor het assortiment


Deze handige minirollertjes zijn mooi voor bijvoorbeeld een pepermunt olie voor een zware dag en een moe hoofd. 1 druppel pepermunt olie en de rest aanvullen met kokosolie (de Fractionated Coconut Oil van dōTERRA is vloeibaar waardoor dit makkelijk gaat) .


Krijg je de flessen ook zo moeilijk open? Dit is de oplossing: een speciale flessen opener… ook om het laatste beetje uit je 5ml of 15ml dōTerra flesjes te krijgen. Je kunt in de flesjes daarna water doen en een paar sateprikkers / bamboe stokjes, en je hebt een heerlijke verfrisser voor op het toilet. Of doe er wat neutraal badzout in en zet ze naast je bad voor je volgende spa-momentje.


Om je auto makkelijk lekker te laten ruiken is deze auto diffuser fijn. Makkelijk op je radiator te schuiven, een paar druppels lavendel op het viltje dat erin zit en je overleeft die file een stuk prettiger!


Als je even lekker wilt inademen met een van de heerlijke geuren dan is deze” inhaler” makkelijk in je tas te stoppen. Heerlijk met pepermunt of Breathe.


Je kunt deze handige 1ml flesjes in China bestellen. Er zijn ook handige kleine tasjes waar er 8 in passen.

Let op!! Voor de essentiële oliën zelf  is China echt geen optie!!!  Mocht je hierover nog geen informatie hebben en dit nog niet weten: Download dan hier de gratis inspiratiegids.  Je krijgt dan informatie wat de oliën van dōTERRA zo bijzonder maakt en waarom een andere olie echt geen alternatief is.


Deze rollers passen op de 15ml en 5 ml flesjes passen. Klik hier


Dit zijn de handige trechtertjes die ik gebruik om de flesjes te vullen en die zeer worden gewaardeerd tijdens de workshops


Super spraydoppen voor op de 5ml en de 15l flesjes! Klik hier voor het artikel  


Super handige drogerballen. Een paar druppels olie naar keuze erop voor een lekkere zachte en heerlijk geurende was.


Handige harde tas om je 10ML rollers op te bergen, klik hier 


 Veel plezier met al deze handige essentiële olie artikelen. Ik kan er zo nog wel 10 laten zien ;), laat me weten wat jij graag nog zou willen kopen of waar je naar op zoek bent.

WIL JE EEN GAVE DIFFUSER AANSCHAFFEN???

Lees dan deze handige blog met tips


*Het gaat te ver om uitgebreid tips te geven over shoppen in China. www.startbuyinginchina.comheeft een hoop goede posts met tips. Een tip van mij blijf onder de 21 euro per bestelling/ levering zodat je geen invoerrechten en kosten voor Post NL hoeft te betalen. Kijk goed naar het aantal bestellingen en de “rating” van de leverancier. En overweeg de verzendkosten mee in je aanschaf. Ik heb deze producten besteld en was tevreden over de kwaliteit, levertijd en service. Dit is echter geen garantie. Meestal als er problemen zijn kun je bij AliExpress je klacht indienen en krijg je (een deel) van je geld terug. Het is goedkoper en gaat meestal goed, maar overweeg wel het risico. Wil je dit niet, of heb je je spullen snel nodig ? Bestel dan gewoon bij een Nederlandse (web) winkel of koop op een van de stands tijdens de dōTerra bijeenkomsten. 


Heb je nog geen account, klik dan hier>>> . Ik help je graag om het op te zetten. Ik ondersteun je daarna graag op de Facebook pagina, onze Facebook groep en via WhatsApp. Ook krijg je korting op de (betaalde) workshop en events. Wil je meer weten benader me gerust via email [email protected]

** het kan zijn dat de links op een later moment niet meer werken omdat het aanbod op Aliexpress wisselt. Laat even een reactie achter als dit het geval is dan pas ik het aan met nieuwe essentiële olie artikelen