Helio - Blog Etherische Olie 

September Aanbiedingen

Etherische olie tegen muggen

Mar 31, 2022
Etherische olie tegen muggen

Ik haat het als ik wakker wordt van gezoem. Vaak probeer ik het nog even te negeren, steek mijn hoofd zover mogelijk onder de dekens. Tot het zweet me uitbreekt omdat dat te warm is..... grrrrr..... . Met warm weer en stilstaand water komen ze geheid buurten... en vooral 's nachts. . Naast alle voor de hand liggende dingen als horren en water weg gooien, een ventilator aanzetten etc. etherische olie tegen muggen. 

Citronella is bekend om zijn muggenwerende werking. Maar de beste etherische olien tegen zijn lavendel, en lemon eucalyptus. Lemon Eucalyptus bevat "para-menthaan 3, 8 diol"( PMD)  waardoor muggen worden afgestoten.

Top 3 tegen muggen

Op deze manieren gebruik je etherische olie tegen muggen

1. Diffuser  Doe 3-5 druppels lavendel in je diffuser en zet de diffuser aan in je slaapkamer naast je bed. 

2.Spray voor kleding Maak een spray maken met lemon eucalyptus olie. Gebruik 10 dr op ca 250ml water 🦟  Deze spray is zeer geschikt voor het gebruik op je kleding of op banken/gordijnen etc.

3 Spray voor je huid Maak een 30 ml spray met 1/3 neutrale hand en bodylotion en 2/3 water met 10 druppels lemon eucaluptus dit is zeer geschikt voor gebruik op je huid. Door bodylotion blijft de olie langer op je huid zitten. Herhaal na 2 uur. 

4. Waxinelichtje. Druppel 1-2 druppels citronella in de waxinelichtje en steek dit aan /

 Wat is jouw favoriete zelfbescherming tegen prikkend ongedierte? 

 

doterra lavendel lemon eucalyptus doterra citronella doterra introductie set
Lavendel 
€35,97
Lemon Eucalyptus
€18,97
Citronella
€28.67
Trioset 
€59,72

 

Meer over Lemon Eucalyptus

Lemon Eucalyptus is trouwens 1 olie (niet lemon olie en eucalyptus olie ) van een prachtige hoge boom met regenboog kleuren op de stam en prachtige groene geurende blaadjes. De boom beschermt zich tegen eetgrage beestjes met deze geurstoffen. En de bekende muggen hebben dezelfde voorouders als de eetgrage beestjes dus worden van nature afgeschrokken door deze geur. Lees hier meer 

*Disclaimer: dit is een prima aanpak voor Europa. Ga je nu naar een verder buitenland laat je dan goed adviseren over de middelen die je daar nodig hebt ! .

Kijk de video

Hoe start je met etherische olie - download je gratis ebook

ebook etherische olie

Lees Meer

De Ultieme Gids voor doTERRA Diffusers

Sep 24, 2023

Hoe maak je een doterra account?

Sep 18, 2023

Oregano Etherische Olie: De Verborgen Kracht voor je lijf

Sep 17, 2023

AANDACHTSPUNTEN  

*mijn blogs kunnen affiliate links bevatten, Dat betekent dat als je een aankoop doet via deze links dat ik een kleine commissie zou kunnen ontvangen. Dit natuurlijk zonder extra kosten voor jou

Helio - Léanne Lovink

Helio (v.o.f. Donna Da Yetta)
Léanne Lovink
Ir driessenstraat 94b
2312 KZ Leiden
whatsapp: 06-55377164
info {@} helio.nl

btw nr NL8572.58.321B01
kvk: 67995799