Helio - Blog Etherische Olie 

Hoe start je met etherische olie - download je gratis ebook

ebook etherische olie

Mellisa Challenge : volg dit handige stappen plan

Dec 01, 2019
Mellisa Challenge

Mellisa Challenge

Melissa officinalis is ook bekend als citroenmelisse. Melisse heeft zijn naam gekregen vanwege zijn zoete, frisse, citrusachtige geur, waarvan bekend is dat deze bijen aantrekt (Melissa is Grieks voor "honingbij").

Het is een van de zeldzaamste en meest dure oliën van dōTERRA. Het heeft een breed scala aan voordelen en toepassingen.

Melisse is bekend om het positieve effect op je gemoedstoestand. Ook wordt het gebruikt om kalme gevoelens te realiseren en spanning te helpen verminderen.  Tevens verlicht het nervositeit bij toepassing op de huid

De melisse challenge

Klik hier om Melisse aan te schaffen

Als een flesje dōTERRA melisse in huis hebt kun je deze challenge helemaal zelf doen! Het is  belangrijk is dat je je ervaringen opschrijft. Dus pak alvast een mooi notitieboekje of schrijf iedere dag een stukje in de notities in je agenda of op je telefoon. De veranderingen kunnen in het begin subtiel zijn. Maar als je aan het eind van de maand terug kijkt…..

Je kunt ieder moment met deze challenge starten

Aan de slag

Als je aan de slag wilt om je emotionele, fysieke en spirituele staat te verbeteren gebruik dan onderstaande manier om te starten met de melisse challenge

🌟Je kunt op elk moment beginnen, 

🌟Wat doe je : de eerste dag start je met ieder uur een druppel melisse en ik raad aan om daarna een keer per dag Melissa te gebruiken.

🌟Probeer het zeker 30 dagen vol te houden voor het beste effect

Stap 1 - de eerste 12 uur

De een druppel melisse op je duim (je kunt ook je duim op het flesje doen, het flesje omkeren) Druk je duim in je gehemelte en druk  20 seconden vast. Doe dit ieder uur, 12 uur achter elkaar op de eerste dag.  Zet een alarm op je telefoon zodat je het niet vergeet!

Wat realiseer je hiermee?

1️⃣ Je  introduceert de olie in je hersenen. Dit zet het proces in gang om je gevoel te reguleren en je emoties te beïnvloeden. Emoties zijn complexe “processen” en snelwegen van je lichaam om “energie” te besparen en te overleven. Het kan tijd kosten om onze emoties “te veranderen” en nieuwe snelwegen te creëren. Een regelmatige dosis Melissa helpt hierbij.

2️⃣ Je immuunsysteem krijgt een gezonde boost. Essentiële olie werkt heel goed in je lichaam. Je celmembranen zijn immers op olie basis. Essentiële olie kan daardoor op de celmembranen maar ook in de cel zijn werk doen.

Stap 2- Dag 2 tot 30 

Een keer per dag: Doe een druppel melisse op je duim (je kunt ook je duim op het flesje doen, het flesje omkeren) Druk je duim in je gehemelte en druk  20 seconden vast.

Wat kun je verwachten:

Melissa ondersteunt je emotionele vermogen om geluk, vreugde en optimisme te voelen. Deze gevoelens helpen je om je energieniveau te ondersteunen, zodat je je energieker, gemotiveerder voelt en minder donkere gedachten ervaart.

Je kunt je ook meer verbonden voelen met anderen en jezelf, terwijl je optimistische vooruitzichten uit. Wanneer je je emotioneel en spiritueel goed voelt, zul je je waarschijnlijk ook fysiek goed voelen. Dit helpt je de dingen te doen zoals het starten van andere  gezonde gewoonten.

Hoe start je met etherische olie - download je gratis ebook

ebook etherische olie

Lees Meer

Eucalyptus olie gebruik, voordelen en neveneffecten

Aug 29, 2022

Kurkuma ZIN OF ONZIN

Aug 22, 2022

AANDACHTSPUNTEN  

*mijn blogs kunnen affiliate links bevatten, Dat betekent dat als je een aankoop doet via deze links dat ik een kleine commissie zou kunnen ontvangen. Dit natuurlijk zonder extra kosten voor jou

Helio - Léanne Lovink

Helio (v.o.f. Donna Da Yetta)
Léanne Lovink
Ir driessenstraat 94b
2312 KZ Leiden
whatsapp: 06-55377164
info {@} helio.nl

btw nr NL8572.58.321B01
kvk: 67995799