Helio - Blog Etherische Olie 

Shop de aanbiedingen

Product Spotlight : Lemon Eucalyptus

Feb 01, 2021
Lemon Eucalyptus olie

Lemon (Citroen) Eucalyptus komt van de citroen eucalyptus boom. Dit is een hoge boom met gladde schors. Van nature komt de boom voor in het noorden van Australië. Daar staat de olie bekend om zijn verfrissende aroma.

Citroen Eucalyptus is rijk aan reinigende citronellal en citronellol. Dit is de bekende geur van citronella. We gebruiken hiervan vaak kaarsen om in de zomer insecten af te weren.

Maar deze essentiële olie is ook ideaal voor het reinigen van je huid. Daarnaast is het ook een fijne luchtverfrisser. Heb je energie nodig? Gebruik deze olie in je diffuser. Twee vliegen in een klap ;)

Waarvoor gebruik je Lemon Eucalyptus?

  • Het ondersteunt de gezondheid van de huid en helpt de huid te zuiveren
  • Het is verkwikkend en heeft een stimulerend aroma
  • Het is een perfecte toevoeging voor een rustgevende massage
  • Het is een fijne insecten "verdrijver"* - anti mug.

*The London School of Hygiene and Tropical Medicine heeft vastgesteld dat Lemon Eucalyptus 97% bescherming biedt in de buitenlucht gedurende 4 uur.

Emotionele werking van Lemon Eucalyptus:

Lemon Eucalyptus is een herstellende olie. Door de frisse citroen geur heb je gelijk een "luchtiger" gevoel. Concentreer je beter en voel de ruimte en frisheid in je hoofd en je lijf. Bescherm jezelf tegen negatieve invloeden.

 

lemon eucalyptus

Lemon Eucalyptus 
17.98

 

Waar ruikt Lemon Eucalyptus naar?

Lemon Eucalyptus is een citroenachtige, frisse geur. Het komt nog het meest in de buurt van de geur die we kennen van citronella.

Hoe gebruik je Lemon Eucalyptus 

AROMATISCH :3-4 druppels in de diffuser. Essentiële oliën die goed met lemon eucalyptus samengaan in de diffuser zijn: arborvitae, cypress, eucalyptus, lemongrass, peppermint, purify, teatrea, thyme en terrashield 

TOPISCH/ OP DE HUID1-2  druppels op de gewenste plek, of verdun met dōTERRA Fractionated Coconut Oil. 

NIET VOOR INNAME

Tips

  • Heerlijk in de diffuser met purify (2 druppels van ieder)
  • Masseer stijve stramme lichaamsdelen, gebruik 1 druppel in een handje massage olie
  • Maak een schoonmaak spray, gebruik 5 druppels lemon eucalyptus met 5 druppels citroen en vul aan met water.
  • Gebruik verdund met gefractioneerde kokosolie op je huid en breng iedere 2 uur opnieuw aan om muggen minder kans te geven!

Wil je lemon eucalyptus aanschaffen? Klik hier en ontvang direct de handige gratis gebruikskaarten in je bestel bevestiging

Gerelateerde vragen

Lijkt Lemon Eucalyptus op Citroen en Eucalyptus? Het is geen citrus vrucht en het is een andere boom dan Eucalyptus. De olie heeft dus een heel andere samenstelling, en een heel andere werking. Als je citroen en eucalyptus combineert krijg je ook een hele andere werking. Ook de geur lijkt er niet op.

Kan ik Lemon Eucalyptus gebruiken in de zon? Lemon Eucalyptus is geen citrusvrucht en je kunt het op je huid gebruiken als je de zon in gaat. Wil je meer weten over je huid en de zon. Klik dan hier 

 

 

 

Hoe start je met etherische olie - download je gratis ebook

ebook etherische olie

Lees Meer

Zijn etherische oliën gevaarlijk voor katten?

Apr 14, 2024

Proteïne: De Onzichtbare Held in Je Voeding

Jan 02, 2024

doterra enrollment promotie

Jan 01, 2024

AANDACHTSPUNTEN  

*mijn blogs kunnen affiliate links bevatten, Dat betekent dat als je een aankoop doet via deze links dat ik een kleine commissie zou kunnen ontvangen. Dit natuurlijk zonder extra kosten voor jou

Helio - Léanne Lovink

Helio (v.o.f. Donna Da Yetta)
Léanne Lovink
Ir driessenstraat 94b
2312 KZ Leiden
whatsapp: 06-55377164
info {@} helio.nl

btw nr NL8572.58.321B01
kvk: 67995799