Weer aan de slag in je praktijk

May 20, 2020

Na ruim 8 weken kun je (gedeeltelijk) weer aan de slag in je praktijk met de nodige voorzorgsmaatregelen. Fijn omdat het financieel en dus ook in je hoofd weer ruimte geeft. Het is een hele spannende tijd geweest en om eerlijk te zijn is het dat nog steeds. Voor jou en voor je klanten. Op 1,5 meter afstand werken, meer online werken of zelfs binnen de 1,5 meter als je een "contact" beroep hebt. De keuzes die je moet maken zijn niet makkelijk.

De afgelopen week ben ik een aantal keer benaderd met vragen. Wat kun je extra doen bovenop de "voorgeschreven maatregelen". Hierbij mijn tips en adviezen.

1. Diffuser & On Guard

Zet een diffuser aan in je praktijk met On Guard (de beschermende mix van dōTERRA met o.a. wilde sinaasappel, kruidnagel en kaneel). Het heeft een energieke en verkwikkende geur en je ondersteun de natuurlijke functies van jouw immuunsysteem en dat van je klanten. De diffuser die ik adviseer voor in je praktijk is de petal diffuser, deze diffuser kan wel tegen een stootje en is goed in te stellen. Een druppel on guard is vaak al genoeg voor een kleine ruimte en voor normale ruimtes gebruik je 3-5 druppels. Je vult de diffuser met gewoon kraanwater. Mag of kan het niet in je praktijk ruimte: Zet dan de diffuser aan in de wachtruimte. Of zet de diffuser aan voor dat je klanten komen of erna. 

2. Gebruik On Guard Mist 

dōTERRA On Guard Reinigende Spray zuivert de handen met een reinigend effect voor de huid door middel van een extreem fijne, sneldrogende nevel. De hydraterende formule met natuurlijk appelextract droogt de huid niet uit en laat de handen zacht en soepel aanvoelen. Ethylalcohol (64%) helpt de handen te zuiveren en ondersteunt het reinigende effect van de spray.

3. On Guard Zeep

Dit is een perfecte natuurlijke zeep voor jouw handen en die van je klanten. Met de bijbehorende zeep pompjes heb je direct een heerlijk schuim. En het droogt de handen veel minder uit is mijn persoonlijke ervaring. Bovendien is het een heel natuurlijke oplossing zonder allerlei nare vervelende "chemische" stoffen. 

4. Heerlijke handcrème

Zijn je handen droog? De citrus bliss handlotion is een heerlijke voedende en bovendien natuurlijke handcrème. De geur is een subtiele mix van citrus en vanille.

Ben je niet zo weg van vanille? Koop dan de roos handcrème. 

  • Bulgaarse Roos essentiële olie staat bekend om z'n vermogen voor een gladde, glanzende huid te zorgen.
  • Zonnebloem- en macadamiapitoliën staan bekend om hun geweldige hydraterende eigenschappen en vermogen om de vochtbalans in de huid op peil te houden.
  • De niet-vette formule wordt snel opgenomen voor een gezonde, zachte en gladde huid

Het hele bedrag van je  roos handcrème aankoop komt ten goede aan de healing hands foundation :  https://doterrahealinghands.org/

5. Extra on guard

Ondersteun jezelf extra door een druppel on guard in (warm) water kunt doen en op te drinken. Je kunt het ook verdund onder je voeten smeren. Maak hiervoor een 5 ml roller met 9 druppels on Guard aangevuld met gefractioneerde kokosolie. Heb je geen zin om zelf dingen te maken: denk aan de on guard beadlets (kleine balletjes gevuld met essentiële olie) en de softgels

6. Ontspan en blijf relaxed

De afgelopen tijd had ook zo zijn voordelen toch? Meer rust? Meer tijd voor jezelf? Tijd om "aan" je bedrijf te werken en om nieuwe dingen te proberen ( het online consult, de online workshop, het thuis kap setje om je haar te verven? etc). Hou dit vooral vast.

Vind je het lastig om te ontspannen? Of vind het het spannend om weer aan de slag te gaan? Lavendel is een geweldige olie om te gebruiken. Ook de Serenity Softgels (een voedingssupplement) zijn goed om je te ondersteunen. Minder stress is positief voor je immuunsysteem!!! 

Wil je aan de slag met een diffuser en on guard producten?

Neem gerust contact met me op. Ik adviseer je graag over de beste oplossingen voor jouw praktijk. mail me via leanne (at) helio.nl . De (at) vervang je door @ ;)

of ga naar : https://www.helio.nl/praktijk-cart-3-5u en bestel de handige kit die ik voor je heb samengesteld :). 

 

Gezonde groet

Léanne  

Close

50% Compleet