Aroma Sieraden

Vorige week was een heftige week voor mij qua emoties en beslissingen. Ik merk dat geur me helpt om mijn emoties te "temmen" en weer even lekker in een fijne rustige opgewekte "state of mind" te komen. Helpt geur jou ook om rustig te worden? Ik heb een fijne tip voor je! Diffuser sieraden, ze zijn makkelijk te gebruiken en je kunt je eigen geur ook snel wisselen door er een ander viltje in te doen.

Diffuser- of aroma sieraden zijn armbanden of kettingen, waar je een druppel natuurlijke essentiële olie op kunt aanbrengen.  Je hebt ze in allerlei maten, kleuren en vormen. Ze zijn er met viltjes en met lavastenen* . 

Creëer je eigen unieke geur door essentiële oliën te mengen of ... kies een van de heerlijke geuren die standaard in het assortiment zitten. Je hebt inmiddels keuze uit meer dan 84 essentiële pure oliën en olie-mixen. Gisteren kwam een van mijn klanten een cadeau ophalen. We hebben samen heel veel oliën "beoordeeld". Lees hier onze top 9 voor de diffuser/ aroma kettingen :

Console

Console is een mix van etherische oliën van bloemen en bomen. Het ondersteunt je om je verdriet achter je te laten en een nieuw pad in te slaan. Deze olie geeft gevoelens van troost en hoop en helpt je negatieve emoties van verdriet en hopeloosheid los te laten. Het ruikt zoet, muskus achtig en bloemig. De oliën die in deze mix zitten zijn o.a. wierook, patchouli, ylang ylang, sandelwood, roos en osmantus.

klik voor meer info 

Adaptive

Helpt je humeur een boost te geven en ondersteunt bij focus op je werk en studie Heerlijk voor het bevorderen van gevoelens an rust en ontspanning. De lavendel, magnolia, neroli en amberboom oliën in deze mix zorgen voor een kalmerend effect. Wilde sinaasappel en groene munt geven energie en verkwikking. Daarnaast helpen copaiba en rozemarijn bij het verzachten gevoelens (bijvoorbeeld irritatie, woede en spanningen/ onrust)

Klik hier voor meer info

Citrus bliss

Citrus bliss heeft een levendige, lieve en een verkwikkende geur. Deze mix helpt om je stemming te verbeteren en bij een positieve mindset. Citrus bliss combineert de heerlijke geuren van wilde sinaasappel, citroen, grapefruit, mandarijn, bergamot en clementine met een vleugje vanille.    

klik hier voor meer info

Elevation

Gebruik deze stimulerende mix om je op te vrolijken. De geur geeft je energie. Elevation bevat heerlijke bloemengeuren door o.a. lavendel, melisse, ylang ylang, osmanthus, mandaijn, sandelhout en ho hout oliën. Heerlijk voor een positief humeur en zelfvertrouwen. 

Klik hier voor meer info

Aromatouch

Aromatouch is verkwikkend en ontspannend. Het ondersteunt bij het verlichten van spanningen.  In deze mix zitten essentiële oliën van cypres, pepermunt, marjolein, basilicum, grapefruit en lavendel. Deze mix heeft een schoon, fris, muntachtig aroma

Klik hier voor meer info

Whisper

Een echte fijne vrouwen geur. Super als je even comfort nodig hebt.  Een heerlijke blend met onder andere patchouli, bergamot, sandal hout, roos, vanille, jasmijn, kaneel, vetiver en ylang ylang

De meest kostbare bloemen in de parfum- en aromatherapie-industrie, jasmijn en ylang ylang zorgen voor euforisch aroma. De warme pittige geuren van patchouli, vanille, kaneel en cacao zorgen voor een complex evenwicht in deze heerlijke mix.

Klik hier voor meer info

Frankincense

Frankincense is een van de meest gewaardeerde en kostbaarste etherische oliën. Wierook werd al 4000 jaar geleden door de Chinezen en Egyptenaren gebruikt en er werden ontelbare gezondheidsvoordelen aan toegeschreven. Wierookhars word nog steeds gebruikt in dure parfums en crėmes (om huid te verjongen en kalmeren).  De geur is warm, kruidig en schoon. De geur ondersteunt een heldere geest en balans.

Klik hier voor meer info

Citrusbloom

Citrusbloom was een tijdelijke aanbieding. De geur is een mix van citrus en weelderige bloemen. Wilde sinaasappel en grapefruit oliën zorgen voor het gevoel van zon en frisheid.  Lavendel, kamille en magnolia voegen een zachtere, zoetere geur toe. De blend zorgt tegelijkertijd voor een vrolijk en rustgevend  aroma, waardoor je het gevoel van de lente krijgt. 

Ylang Ylang 

Ylang Ylang is een heilzame plant met bloemen die een rijke zoete en kruidige geur hebben. Ylang Ylang kan wisselende stemmingen tijdens de overgang positief beïnvloeden. Ook kan Ylang Ylang verlichting geven bij opvliegers en prikkelbare gevoelens.

Klik hier voor meer info

Zelf je parfum maken

Natuurlijk zijn er nog heel veel andere oliën die je kunt gebruiken in je diffuserketting of -armband. En wees niet bang om zelf te mixen. Je kunt ook de handige diffuserkaartjes gebruiken als basis.  Klik hier voor de kaarten

Kortingscode 

Mijn zoon heeft vorige week mijn voorraad diffuser sieraden, die ik had voor beurzen, gefotografeerd en online gezet. Voorlopig geen beurzen maar wel een leuke kortingsactie. Met de code helio10 krijg je 10% korting tot eind juli 2020. Klik hier voor de sieraden 

Léanne 

* let op : Als je diffuser sieraden gebruikt met lavastenen, kunnen die je huid raken. Gebruik geen citrus oliën, want hiervan kun je vlekken krijgen of zelfs roodheid. 

Bogo Inspiratie Gids Oktober' 20

Volop tips over het gebruik van essentiële olie. 43 pagina's.

€5,95

Ontdek het geheim van essentiële olie

Fijn voor je lijf, je humeur en je emoties. Het beste uit de natuur in een een flesje. Download de gratis inspiratiegids >>>