Helio - Blog Etherische Olie 

Shop de aanbiedingen

5 Natuurlijke Stoffen voor een ijzersterk Immuunsysteem

Sep 17, 2023
immuunsysteem

Etherische oliën bevatten een rijkdom aan bestanddelen die zowel direct als indirect bijdragen aan het versterken van je immuunsysteem. Hoewel de werking van elke olie kan verschillen, hebben sommige de capaciteit om indringers te helpen weren, terwijl andere je lichaam assisteren in het herkennen en ze effectief bestrijden wanneer ze stiekem een sluiproute naar je lijf hebben gevonden. De ene werkt dus meer als een "ophaalbrug", terwijl de andere je eigen effectieve leger uitrust met extra wapens

Wat zit er in etherische zo oliën wat zo super effectief is 

  1. Terpenen:  zijn verantwoordelijk voor de aroma's en geuren van planten. Sommige terpenen zijn in staat om de cellen van indringers binnen te komen, wat hun werking kan verstoren. Bovendien kunnen terpenen, zoals limoneen en pineen, je lichaam helpen om zich beter te verdedigen.

  2. Carvacrol en thymol: Dit zijn fenolische verbindingen die vaak voorkomen in oregano-olie en enkele andere etherische oliën. Zowel carvacrol als thymol kunnen celmembranen van vervelende indringers verstoren. Dit helpt om het lichaam te beschermen.
  3. Eugenol: Eugenol is een natuurlijke stof die voornamelijk wordt gevonden in bijvoorbeeld kruidnagelolie, maar ook in kleinere hoeveelheden in andere essentiële oliën. Fenolen worden in de natuur aangetroffen en zijn een belangrijk onderdeel van veel biologische processen. Ze worden bijvoorbeeld vaak aangetroffen in planten en zijn verantwoordelijk voor sommige van hun smaken en geuren. Ze worden vaak gebruikt vanwege hun reinigende  eigenschappen.
    Eugenol heeft de eigenschap om enzymen te neutraliseren. Hierdoor kan eugenol je lichaam helpen om gezonde ontstekingsreacties te behouden.  Dit zijn natuurlijke en beschermende reacties van het lichaam op schadelijke prikkels. Deze reacties hebben als doel om het deel wat niet goed functioneert te helpen herstellen en om je lichaam te helpen om schadelijke stoffen te verwijderen. Wanneer deze ontstekingsreacties op een gezonde en gecontroleerde manier plaatsvinden, spelen ze een cruciale rol bij het behouden van je gezondheid. 
  4. Linalool: Linalool is een terpeenalcohol die voorkomt in veel bloemen en kruidenoliën, vooral in lavendel. Linalool heeft een direct kalmerend effect op je zenuwstelsel. Dit kan gunstig zijn voor het immuunsysteem omdat stress een hier  ongunstig effect hier heeft
  5. Cineol (ook bekend als eucalyptol): Cineol is een monoterpeen en is het belangrijkste bestanddeel van eucalyptusolie. Cineol kan helpen de slijmvliezen in de luchtwegen te verzachten. Dit kan het gevoel van een vrije ademhaling ondersteunen. Daarnaast kan cineol ook de activiteit van je immuunsysteem ondersteunen doordat het de activiteit van een aantal belangrijke cellen in je lijf een boost geeft. 

Binnen de moderne gezondheidsondersteuning maken we vaak gebruik van de werkingen van deze stoffen. Soms voegen we ze toe vanuit hun natuurlijke bron, maar ze worden ook vaak synthetisch nagemaakt. Deze stoffen zijn echter volop aanwezig in de natuur, vooral in de vluchtige bestanddelen van bomen, planten, wortels, zaden en dergelijke, bekend als etherische oliën

In welke etherische oliën komen ze voor :

immuunsysteem
Olie Terpenen Eugenol

Carvacrol
thymol

Linalool Cineol
On Guard X X - - X
Oregano X - X - -
Melaleuca X - - - -
Frankincense X - - - -
Lemon X - - - -
Peppermint X - - - -
Copaiba X - - - -
Rosemary X - - - X
Eucalyptus X - - - X
Lavender X - - X -

On Guard:

Dit is een blend genaamd On Guard, bekend om zijn vermogen het immuunsysteem te versterken. Het bevat oliën zoals kruidnagel, eucalyptus en rozemarijn. Deze etherische oliën kunnen helpen bij het ondersteunen van het gevoel van vrije ademhaling, vooral wanneer de R in de maand zit, zijn ze bijzonder effectief. Gebruik On Guard in je diffuser, voeg een druppel toe aan een kop thee of maak een roller met 5ml gefractioneerde kokosolie en 9 druppels On Guard. Je kunt ook een kant-en-klare roller kopen. Klik hier om alle On Guard producten te bekijken.

 

Oregano:

Oregano-olie bevat stoffen die het lichaam ondersteunen in zijn natuurlijke afweer. Bovendien kan het helpen bij het zuiveren van de luchtwegen, wat bijdraagt aan een gevoel van vrije ademhaling. Hoewel oregano misschien niet de meest aangename geur heeft voor in je diffuser, kun je hier enkele fijne mixen vinden. Een handige tip is om 4 druppels toe te voegen aan een 5ml roller gevuld met kokosolie, of om een druppel oregano-olie te mengen met kokosolie in een veggiecap. Bestel hier je oregano producten

 

Melaleuca (Tea Tree):

Deze olie staat bekend om zijn effectiviteit bij het aanstippen van puistjes en het reinigen van de huid. Het wordt op lagere scholen ook vaak gebruikt bij luizenproblemen. Daarnaast ondersteunt het olie het immuunsysteem, dankzij de reinigende eigenschappen. Combineer het met bijvoorbeeld citroen in je diffuser, of maak een 30ml spray met water en voeg daar 9 druppels van deze olie aan toe. Deze spray is ideaal voor het reinigen van je handen, telefoon, winkelwagens en dergelijke

Frankincense:

Hoewel niet veel mensen deze olie kennen, is het een van de meest bijzondere en krachtige etherische oliën. Afkomstig van de hars van de Boswellia-boom, staat deze olie bekend om zijn rustgevende eigenschappen. Het kan het lichaam ondersteunen tijdens stressvolle periodes, het potentieel heeft om het immuunsysteem te versterken en het draagt bij aan een gevoel van vrije ademhaling

 

Lemon:

Citroenolie is ideaal wanneer je je niet helemaal fit voelt. Een druppel in heet water kan wonderen doen voor je lichaam en je keel. Bovendien zorgt het voor een directe energieboost en een gevoel van blijheid.

Peppermint:

Pepermuntolie is niet alleen verfrissend, maar ook stimulerend. Het kan helpen om alert te blijven en je concentratie te verhogen. Het inademen ervan kan ook bijdragen aan een gevoel van open luchtwegen.

Gebruik voor je diffuser deze combinatie: 3 druppels citroen en 2 druppels pepermunt. Dit ondersteunt sterk het gevoel van vrije ademhaling. Probeer het eens uit.

Copaiba:

Deze olie ondersteunt de natuurlijke werking avn je zenuwstelsel. Als je meer rust hebt en minder stress dan werkt dit waanzinnig voor je imuunsysteem. Copaiba is een olie die eigenlijk zorgt dat je interne motor weer goed gaat draaien (of blijft draaien) een beetje de olie van je systeem zeg maar.

 

Rosemary & Eucalyptus

Rozemarijn en eucalyptus zijn twee bekende olien die veel mensen gelijk aan sauna, wellness en dus rust doet denken. Maar gebruik ze ook vooraal wanneer je het gevoel hebt dat je hoofd vol zit. Het inademen is fantastisch. Combineer ze bijvoorbeeld in een inhaler met pepermunt.

Lavendel:

Lavendelolie is bekend vanwege zijn rustgevende en kalmerende eigenschappen. Het kan helpen bij het verminderen van spanning, wat je immuunsysteem ten goede komt. Gebruik het in je diffuser of in een roller voor optimaal effect.

Etherische oliën hebben super veel voordelen maar het nog belangrijker om naar je lijf en je gezondheid in zijn geheel te kijken: een gebalanceerd dieet, voldoende rust, kwalitatieve slaap en regelmatige beweging zijn onmisbare bouwstenen voor een sterk immuunsysteem. Heb je extra ondersteuning nodig kijk dan ook naar deze fijne supplementen 

 
Wil je een totaal aanpak? Deze setjes zijn ideaal
/* flush setting */ /* margin settings */ #block-1694611375560 { margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; } #block-1694611375560 .block { /* border settings */ border: 4px black; border-radius: 4px; /* background color */ /* default padding for mobile */ padding: 0px; padding: 0px; /* mobile padding overrides */ padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; } @media (min-width: 768px) { /* desktop margin settings */ #block-1694611375560 { margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; } #block-1694611375560 .block { /* default padding for desktop */ padding: 0px; /* desktop padding overrides */ padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; } } /* mobile text align */ @media (max-width: 767px) { #block-1694611375560 { text-align: left; } } #block-1577982541036_0 .btn { margin-top: 1rem; } /* flush setting */ /* margin settings */ #block-1694611430245 { margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; } #block-1694611430245 .block { /* border settings */ border: 4px black; border-radius: 4px; /* background color */ /* default padding for mobile */ padding: 0px; padding: 0px; /* mobile padding overrides */ padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; } @media (min-width: 768px) { /* desktop margin settings */ #block-1694611430245 { margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; } #block-1694611430245 .block { /* default padding for desktop */ padding: 0px; /* desktop padding overrides */ padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; } } /* mobile text align */ @media (max-width: 767px) { #block-1694611430245 { text-align: left; } } #block-1577982541036_0 .btn { margin-top: 1rem; } /* flush setting */ /* margin settings */ #block-1694966495150 { margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; } #block-1694966495150 .block { /* border settings */ border: 4px black; border-radius: 4px; /* background color */ /* default padding for mobile */ padding: 0px; padding: 0px; /* mobile padding overrides */ padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; } @media (min-width: 768px) { /* desktop margin settings */ #block-1694966495150 { margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; } #block-1694966495150 .block { /* default padding for desktop */ padding: 0px; /* desktop padding overrides */ padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; } } /* mobile text align */ @media (max-width: 767px) { #block-1694966495150 { text-align: left; } } #block-1577982541036_0 .btn { margin-top: 1rem; } /* flush setting */ /* margin settings */ #block-1694611995830 { margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; } #block-1694611995830 .block { /* border settings */ border: 4px black; border-radius: 0px; /* background color */ /* default padding for mobile */ padding: 0px; /* mobile padding overrides */ padding: 0; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; } @media (min-width: 768px) { /* desktop margin settings */ #block-1694611995830 { margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; } #block-1694611995830 .block { /* default padding for desktop */ /* desktop padding overrides */ padding: 0; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; } } /* mobile text align */ @media (max-width: 767px) { #block-1694611995830 { text-align: ; } } #block-1694611995830 .block, [data-slick-id="1694611995830"] .block { display: flex; justify-content: flex-start; } #block-1694611995830 .image, [data-slick-id="1694611995830"] .image { width: 100%; overflow: hidden; border-radius: 4px; } #block-1694611995830 .image__image, [data-slick-id="1694611995830"] .image__image { width: 100%; } #block-1694611995830 .image__overlay, [data-slick-id="1694611995830"] .image__overlay { opacity: 0; background-color: #fff; border-radius: 4px; } #block-1694611995830 .image__overlay-text, [data-slick-id="1694611995830"] .image__overlay-text { color: !important; } @media (min-width: 768px) { #block-1694611995830 .block, [data-slick-id="1694611995830"] .block { display: flex; justify-content: flex-start; } #block-1694611995830 .image__overlay, [data-slick-id="1694611995830"] .image__overlay { opacity: 0; } #block-1694611995830 .image__overlay:hover { opacity: 1; } } /* flush setting */ /* margin settings */ #block-1694966402706 { margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; } #block-1694966402706 .block { /* border settings */ border: 4px black; border-radius: 4px; /* background color */ /* default padding for mobile */ padding: 0px; padding: 0px; /* mobile padding overrides */ padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; } @media (min-width: 768px) { /* desktop margin settings */ #block-1694966402706 { margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; } #block-1694966402706 .block { /* default padding for desktop */ padding: 0px; /* desktop padding overrides */ padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; } } /* mobile text align */ @media (max-width: 767px) { #block-1694966402706 { text-align: left; } } #block-1577982541036_0 .btn { margin-top: 1rem; } /* flush setting */ /* margin settings */ #block-1694611825786 { margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; } #block-1694611825786 .block { /* border settings */ border: 4px black; border-radius: 4px; /* background color */ /* default padding for mobile */ padding: 0px; padding: 0px; /* mobile padding overrides */ padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; } @media (min-width: 768px) { /* desktop margin settings */ #block-1694611825786 { margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; } #block-1694611825786 .block { /* default padding for desktop */ padding: 0px; /* desktop padding overrides */ padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; } } /* mobile text align */ @media (max-width: 767px) { #block-1694611825786 { text-align: left; } } #block-1577982541036_0 .btn { margin-top: 1rem; } /* flush setting */ /* margin settings */ #block-1694966892523 { margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; } #block-1694966892523 .block { /* border settings */ border: 4px black; border-radius: 0px; /* background color */ /* default padding for mobile */ padding: 0px; /* mobile padding overrides */ padding: 0; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; } @media (min-width: 768px) { /* desktop margin settings */ #block-1694966892523 { margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; } #block-1694966892523 .block { /* default padding for desktop */ /* desktop padding overrides */ padding: 0; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; } } /* mobile text align */ @media (max-width: 767px) { #block-1694966892523 { text-align: ; } } #block-1694966892523 .block, [data-slick-id="1694966892523"] .block { display: flex; justify-content: flex-start; } #block-1694966892523 .image, [data-slick-id="1694966892523"] .image { width: 100%; overflow: hidden; border-radius: 4px; } #block-1694966892523 .image__image, [data-slick-id="1694966892523"] .image__image { width: 100%; } #block-1694966892523 .image__overlay, [data-slick-id="1694966892523"] .image__overlay { opacity: 0; background-color: #fff; border-radius: 4px; } #block-1694966892523 .image__overlay-text, [data-slick-id="1694966892523"] .image__overlay-text { color: !important; } @media (min-width: 768px) { #block-1694966892523 .block, [data-slick-id="1694966892523"] .block { display: flex; justify-content: flex-start; } #block-1694966892523 .image__overlay, [data-slick-id="1694966892523"] .image__overlay { opacity: 0; } #block-1694966892523 .image__overlay:hover { opacity: 1; } } /* flush setting */ /* margin settings */ #block-1694966934599 { margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; } #block-1694966934599 .block { /* border settings */ border: 4px black; border-radius: 4px; /* background color */ /* default padding for mobile */ padding: 0px; padding: 0px; /* mobile padding overrides */ padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; } @media (min-width: 768px) { /* desktop margin settings */ #block-1694966934599 { margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; } #block-1694966934599 .block { /* default padding for desktop */ padding: 0px; /* desktop padding overrides */ padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; } } /* mobile text align */ @media (max-width: 767px) { #block-1694966934599 { text-align: left; } } #block-1577982541036_0 .btn { margin-top: 1rem; } /* flush setting */ /* margin settings */ #block-1694967344501 { margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; } #block-1694967344501 .block { /* border settings */ border: 4px black; border-radius: 0px; /* background color */ /* default padding for mobile */ padding: 0px; /* mobile padding overrides */ padding: 0; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; } @media (min-width: 768px) { /* desktop margin settings */ #block-1694967344501 { margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; } #block-1694967344501 .block { /* default padding for desktop */ /* desktop padding overrides */ padding: 0; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; } } /* mobile text align */ @media (max-width: 767px) { #block-1694967344501 { text-align: ; } } #block-1694967344501 .block, [data-slick-id="1694967344501"] .block { display: flex; justify-content: flex-start; } #block-1694967344501 .image, [data-slick-id="1694967344501"] .image { width: 100%; overflow: hidden; border-radius: 4px; } #block-1694967344501 .image__image, [data-slick-id="1694967344501"] .image__image { width: 100%; } #block-1694967344501 .image__overlay, [data-slick-id="1694967344501"] .image__overlay { opacity: 0; background-color: #fff; border-radius: 4px; } #block-1694967344501 .image__overlay-text, [data-slick-id="1694967344501"] .image__overlay-text { color: !important; } @media (min-width: 768px) { #block-1694967344501 .block, [data-slick-id="1694967344501"] .block { display: flex; justify-content: flex-start; } #block-1694967344501 .image__overlay, [data-slick-id="1694967344501"] .image__overlay { opacity: 0; } #block-1694967344501 .image__overlay:hover { opacity: 1; } } /* flush setting */ /* margin settings */ #block-1694968605304 { margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; } #block-1694968605304 .block { /* border settings */ border: 4px black; border-radius: 4px; /* background color */ /* default padding for mobile */ padding: 0px; padding: 0px; /* mobile padding overrides */ padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; } @media (min-width: 768px) { /* desktop margin settings */ #block-1694968605304 { margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; } #block-1694968605304 .block { /* default padding for desktop */ padding: 0px; /* desktop padding overrides */ padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; } } /* mobile text align */ @media (max-width: 767px) { #block-1694968605304 { text-align: left; } } #block-1577982541036_0 .btn { margin-top: 1rem; } /* flush setting */ /* margin settings */ #block-1694968934944 { margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; } #block-1694968934944 .block { /* border settings */ border: 4px black; border-radius: 0px; /* background color */ /* default padding for mobile */ padding: 0px; /* mobile padding overrides */ padding: 0; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; } @media (min-width: 768px) { /* desktop margin settings */ #block-1694968934944 { margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; } #block-1694968934944 .block { /* default padding for desktop */ /* desktop padding overrides */ padding: 0; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; } } /* mobile text align */ @media (max-width: 767px) { #block-1694968934944 { text-align: ; } } #block-1694968934944 .block, [data-slick-id="1694968934944"] .block { display: flex; justify-content: flex-start; } #block-1694968934944 .image, [data-slick-id="1694968934944"] .image { width: 100%; overflow: hidden; border-radius: 4px; } #block-1694968934944 .image__image, [data-slick-id="1694968934944"] .image__image { width: 100%; } #block-1694968934944 .image__overlay, [data-slick-id="1694968934944"] .image__overlay { opacity: 0; background-color: #fff; border-radius: 4px; } #block-1694968934944 .image__overlay-text, [data-slick-id="1694968934944"] .image__overlay-text { color: !important; } @media (min-width: 768px) { #block-1694968934944 .block, [data-slick-id="1694968934944"] .block { display: flex; justify-content: flex-start; } #block-1694968934944 .image__overlay, [data-slick-id="1694968934944"] .image__overlay { opacity: 0; } #block-1694968934944 .image__overlay:hover { opacity: 1; } } /* flush setting */ /* margin settings */ #block-1694967339130 { margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; } #block-1694967339130 .block { /* border settings */ border: 4px black; border-radius: 4px; /* background color */ /* default padding for mobile */ padding: 0px; padding: 0px; /* mobile padding overrides */ padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; } @media (min-width: 768px) { /* desktop margin settings */ #block-1694967339130 { margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; } #block-1694967339130 .block { /* default padding for desktop */ padding: 0px; /* desktop padding overrides */ padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; } } /* mobile text align */ @media (max-width: 767px) { #block-1694967339130 { text-align: left; } } #block-1577982541036_0 .btn { margin-top: 1rem; } /* flush setting */ /* margin settings */ #block-1694968821393 { margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; } #block-1694968821393 .block { /* border settings */ border: 4px black; border-radius: 4px; /* background color */ /* default padding for mobile */ padding: 0px; padding: 0px; /* mobile padding overrides */ padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; } @media (min-width: 768px) { /* desktop margin settings */ #block-1694968821393 { margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; } #block-1694968821393 .block { /* default padding for desktop */ padding: 0px; /* desktop padding overrides */ padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; } } /* mobile text align */ @media (max-width: 767px) { #block-1694968821393 { text-align: left; } } #block-1577982541036_0 .btn { margin-top: 1rem; } /* flush setting */ /* margin settings */ #block-1694970223568 { margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; } #block-1694970223568 .block { /* border settings */ border: 4px black; border-radius: 0px; /* background color */ /* default padding for mobile */ padding: 0px; /* mobile padding overrides */ padding: 0; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; } @media (min-width: 768px) { /* desktop margin settings */ #block-1694970223568 { margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; } #block-1694970223568 .block { /* default padding for desktop */ /* desktop padding overrides */ padding: 0; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; } } /* mobile text align */ @media (max-width: 767px) { #block-1694970223568 { text-align: ; } } #block-1694970223568 .block, [data-slick-id="1694970223568"] .block { display: flex; justify-content: flex-start; } #block-1694970223568 .image, [data-slick-id="1694970223568"] .image { width: 100%; overflow: hidden; border-radius: 4px; } #block-1694970223568 .image__image, [data-slick-id="1694970223568"] .image__image { width: 100%; } #block-1694970223568 .image__overlay, [data-slick-id="1694970223568"] .image__overlay { opacity: 0; background-color: #fff; border-radius: 4px; } #block-1694970223568 .image__overlay-text, [data-slick-id="1694970223568"] .image__overlay-text { color: !important; } @media (min-width: 768px) { #block-1694970223568 .block, [data-slick-id="1694970223568"] .block { display: flex; justify-content: flex-start; } #block-1694970223568 .image__overlay, [data-slick-id="1694970223568"] .image__overlay { opacity: 0; } #block-1694970223568 .image__overlay:hover { opacity: 1; } } /* flush setting */ /* margin settings */ #block-1694969848728 { margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; } #block-1694969848728 .block { /* border settings */ border: 4px black; border-radius: 4px; /* background color */ /* default padding for mobile */ padding: 0px; padding: 0px; /* mobile padding overrides */ padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; } @media (min-width: 768px) { /* desktop margin settings */ #block-1694969848728 { margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; } #block-1694969848728 .block { /* default padding for desktop */ padding: 0px; /* desktop padding overrides */ padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; } } /* mobile text align */ @media (max-width: 767px) { #block-1694969848728 { text-align: left; } } #block-1577982541036_0 .btn { margin-top: 1rem; } /* flush setting */ /* margin settings */ #block-1694970205837 { margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; } #block-1694970205837 .block { /* border settings */ border: 4px black; border-radius: 4px; /* background color */ /* default padding for mobile */ padding: 0px; padding: 0px; /* mobile padding overrides */ padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; } @media (min-width: 768px) { /* desktop margin settings */ #block-1694970205837 { margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; } #block-1694970205837 .block { /* default padding for desktop */ padding: 0px; /* desktop padding overrides */ padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; } } /* mobile text align */ @media (max-width: 767px) { #block-1694970205837 { text-align: left; } } #block-1577982541036_0 .btn { margin-top: 1rem; } /* flush setting */ /* margin settings */ #block-1694970471263 { margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; } #block-1694970471263 .block { /* border settings */ border: 4px black; border-radius: 4px; /* background color */ /* default padding for mobile */ padding: 0px; padding: 0px; /* mobile padding overrides */ padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; } @media (min-width: 768px) { /* desktop margin settings */ #block-1694970471263 { margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; } #block-1694970471263 .block { /* default padding for desktop */ padding: 0px; /* desktop padding overrides */ padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; } } /* mobile text align */ @media (max-width: 767px) { #block-1694970471263 { text-align: left; } } #block-1577982541036_0 .btn { margin-top: 1rem; } /* flush setting */ /* margin settings */ #block-1694970772014 { margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; } #block-1694970772014 .block { /* border settings */ border: 4px black; border-radius: 0px; /* background color */ /* default padding for mobile */ padding: 0px; /* mobile padding overrides */ padding: 0; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; } @media (min-width: 768px) { /* desktop margin settings */ #block-1694970772014 { margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; } #block-1694970772014 .block { /* default padding for desktop */ /* desktop padding overrides */ padding: 0; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; } } /* mobile text align */ @media (max-width: 767px) { #block-1694970772014 { text-align: ; } } #block-1694970772014 .block, [data-slick-id="1694970772014"] .block { display: flex; justify-content: flex-start; } #block-1694970772014 .image, [data-slick-id="1694970772014"] .image { width: 100%; overflow: hidden; border-radius: 4px; } #block-1694970772014 .image__image, [data-slick-id="1694970772014"] .image__image { width: 100%; } #block-1694970772014 .image__overlay, [data-slick-id="1694970772014"] .image__overlay { opacity: 0; background-color: #fff; border-radius: 4px; } #block-1694970772014 .image__overlay-text, [data-slick-id="1694970772014"] .image__overlay-text { color: !important; } @media (min-width: 768px) { #block-1694970772014 .block, [data-slick-id="1694970772014"] .block { display: flex; justify-content: flex-start; } #block-1694970772014 .image__overlay, [data-slick-id="1694970772014"] .image__overlay { opacity: 0; } #block-1694970772014 .image__overlay:hover { opacity: 1; } } /* flush setting */ /* margin settings */ #block-1694612157412 { margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; } #block-1694612157412 .block { /* border settings */ border: 4px black; border-radius: 4px; /* background color */ /* default padding for mobile */ padding: 0px; padding: 0px; /* mobile padding overrides */ padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; } @media (min-width: 768px) { /* desktop margin settings */ #block-1694612157412 { margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; } #block-1694612157412 .block { /* default padding for desktop */ padding: 0px; /* desktop padding overrides */ padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; } } /* mobile text align */ @media (max-width: 767px) { #block-1694612157412 { text-align: left; } } #block-1577982541036_0 .btn { margin-top: 1rem; } /* flush setting */ /* margin settings */ #block-1694611849155 { margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; } #block-1694611849155 .block { /* border settings */ border: 1px none #ECF0F1; border-radius: 0px; /* background color */ /* default padding for mobile */ /* mobile padding overrides */ padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; } @media (min-width: 768px) { /* desktop margin settings */ #block-1694611849155 { margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; } #block-1694611849155 .block { /* default padding for desktop */ /* desktop padding overrides */ padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; } } /* mobile text align */ @media (max-width: 767px) { #block-1694611849155 { text-align: left; } } .table-1694611849155 table { border-collapse: collapse; width: 100%; } .table-1694611849155 th, .table-1694611849155 td { border: 1px solid black; padding: 8px; text-align: left; font-size: .8em; } .table-1694611849155 th { font-weight: bold; } /* flush setting */ /* margin settings */ #block-1694971911812 { margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; } #block-1694971911812 .block { /* border settings */ border: 4px black; border-radius: 0px; /* background color */ /* default padding for mobile */ padding: 0px; /* mobile padding overrides */ padding: 0; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; } @media (min-width: 768px) { /* desktop margin settings */ #block-1694971911812 { margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; } #block-1694971911812 .block { /* default padding for desktop */ /* desktop padding overrides */ padding: 0; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; } } /* mobile text align */ @media (max-width: 767px) { #block-1694971911812 { text-align: ; } } #block-1694971911812 .block, [data-slick-id="1694971911812"] .block { display: flex; justify-content: flex-start; } #block-1694971911812 .image, [data-slick-id="1694971911812"] .image { width: 100%; overflow: hidden; border-radius: 4px; } #block-1694971911812 .image__image, [data-slick-id="1694971911812"] .image__image { width: 100%; } #block-1694971911812 .image__overlay, [data-slick-id="1694971911812"] .image__overlay { opacity: 0; background-color: #fff; border-radius: 4px; } #block-1694971911812 .image__overlay-text, [data-slick-id="1694971911812"] .image__overlay-text { color: !important; } @media (min-width: 768px) { #block-1694971911812 .block, [data-slick-id="1694971911812"] .block { display: flex; justify-content: flex-start; } #block-1694971911812 .image__overlay, [data-slick-id="1694971911812"] .image__overlay { opacity: 0; } #block-1694971911812 .image__overlay:hover { opacity: 1; } } /* flush setting */ /* margin settings */ #block-1694972045246 { margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; } #block-1694972045246 .block { /* border settings */ border: 4px black; border-radius: 0px; /* background color */ /* default padding for mobile */ padding: 0px; /* mobile padding overrides */ padding: 0; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; } @media (min-width: 768px) { /* desktop margin settings */ #block-1694972045246 { margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; } #block-1694972045246 .block { /* default padding for desktop */ /* desktop padding overrides */ padding: 0; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; } } /* mobile text align */ @media (max-width: 767px) { #block-1694972045246 { text-align: ; } } #block-1694972045246 .block, [data-slick-id="1694972045246"] .block { display: flex; justify-content: flex-start; } #block-1694972045246 .image, [data-slick-id="1694972045246"] .image { width: 100%; overflow: hidden; border-radius: 4px; } #block-1694972045246 .image__image, [data-slick-id="1694972045246"] .image__image { width: 100%; } #block-1694972045246 .image__overlay, [data-slick-id="1694972045246"] .image__overlay { opacity: 0; background-color: #fff; border-radius: 4px; } #block-1694972045246 .image__overlay-text, [data-slick-id="1694972045246"] .image__overlay-text { color: !important; } @media (min-width: 768px) { #block-1694972045246 .block, [data-slick-id="1694972045246"] .block { display: flex; justify-content: flex-start; } #block-1694972045246 .image__overlay, [data-slick-id="1694972045246"] .image__overlay { opacity: 0; } #block-1694972045246 .image__overlay:hover { opacity: 1; } } /* flush setting */ /* margin settings */ #block-1694972052500 { margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; } #block-1694972052500 .block { /* border settings */ border: 4px black; border-radius: 0px; /* background color */ /* default padding for mobile */ padding: 0px; /* mobile padding overrides */ padding: 0; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; } @media (min-width: 768px) { /* desktop margin settings */ #block-1694972052500 { margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; } #block-1694972052500 .block { /* default padding for desktop */ /* desktop padding overrides */ padding: 0; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; } } /* mobile text align */ @media (max-width: 767px) { #block-1694972052500 { text-align: ; } } #block-1694972052500 .block, [data-slick-id="1694972052500"] .block { display: flex; justify-content: flex-start; } #block-1694972052500 .image, [data-slick-id="1694972052500"] .image { width: 100%; overflow: hidden; border-radius: 4px; } #block-1694972052500 .image__image, [data-slick-id="1694972052500"] .image__image { width: 100%; } #block-1694972052500 .image__overlay, [data-slick-id="1694972052500"] .image__overlay { opacity: 0; background-color: #fff; border-radius: 4px; } #block-1694972052500 .image__overlay-text, [data-slick-id="1694972052500"] .image__overlay-text { color: !important; } @media (min-width: 768px) { #block-1694972052500 .block, [data-slick-id="1694972052500"] .block { display: flex; justify-content: flex-start; } #block-1694972052500 .image__overlay, [data-slick-id="1694972052500"] .image__overlay { opacity: 0; } #block-1694972052500 .image__overlay:hover { opacity: 1; } } /* flush setting */ /* margin settings */ #block-1694972066877 { margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; } #block-1694972066877 .block { /* border settings */ border: 4px black; border-radius: 0px; /* background color */ /* default padding for mobile */ padding: 0px; /* mobile padding overrides */ padding: 0; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; } @media (min-width: 768px) { /* desktop margin settings */ #block-1694972066877 { margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; } #block-1694972066877 .block { /* default padding for desktop */ /* desktop padding overrides */ padding: 0; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; } } /* mobile text align */ @media (max-width: 767px) { #block-1694972066877 { text-align: ; } } #block-1694972066877 .block, [data-slick-id="1694972066877"] .block { display: flex; justify-content: flex-start; } #block-1694972066877 .image, [data-slick-id="1694972066877"] .image { width: 100%; overflow: hidden; border-radius: 4px; } #block-1694972066877 .image__image, [data-slick-id="1694972066877"] .image__image { width: 100%; } #block-1694972066877 .image__overlay, [data-slick-id="1694972066877"] .image__overlay { opacity: 0; background-color: #fff; border-radius: 4px; } #block-1694972066877 .image__overlay-text, [data-slick-id="1694972066877"] .image__overlay-text { color: !important; } @media (min-width: 768px) { #block-1694972066877 .block, [data-slick-id="1694972066877"] .block { display: flex; justify-content: flex-start; } #block-1694972066877 .image__overlay, [data-slick-id="1694972066877"] .image__overlay { opacity: 0; } #block-1694972066877 .image__overlay:hover { opacity: 1; } }

Hoe start je met etherische olie - download je gratis ebook

ebook etherische olie

Lees Meer

Zijn etherische oliën gevaarlijk voor katten?

Apr 14, 2024

Proteïne: De Onzichtbare Held in Je Voeding

Jan 02, 2024

doterra enrollment promotie

Jan 01, 2024

AANDACHTSPUNTEN  

*mijn blogs kunnen affiliate links bevatten, Dat betekent dat als je een aankoop doet via deze links dat ik een kleine commissie zou kunnen ontvangen. Dit natuurlijk zonder extra kosten voor jou

Helio - Léanne Lovink

Helio (v.o.f. Donna Da Yetta)
Léanne Lovink
Ir driessenstraat 94b
2312 KZ Leiden
whatsapp: 06-55377164
info {@} helio.nl

btw nr NL8572.58.321B01
kvk: 67995799