Helio - Blog Etherische Olie 

Hoe start je met etherische olie - download je gratis ebook

ebook etherische olie

Wat kost starten met doterra

Apr 01, 2019
Wat kost starten met dōTERRA

Wat kost doTERRA

Je beslist zelf wat je uitgeeft als je bestelt bij dōTERRA. Je kunt een losse olie aanschaffen of beginnen met een eigen account voor 33,47 euro waarbij je 25% korting krijgt op vervolg bestellingen, of dit account gratis krijgen bij aanschaf van een set.

Wat is een doTERRA account?

Als je een account wilt bij dōTERRA dan zijn de kosten 33,47 euro om te starten. Hiervoor krijg 25% korting op alle producten. Het is eigenlijk net als een Gall en Gall kaart, waarbij je voor 10 euro 10 % korting ontvangt. Ga je naar mijn webshop dan krijg je bij een bestelling van 130 euro gratis een doterra account (mits je het afgelopen half jaar zelf geen actief account hebt gehad).

Bij het account krijg je een welkomstpakket met de productcatalogus van dōTERRA en een vel met stickers voor je flesjes. dōTERRA heeft een Nederlandse klantenservice en je krijgt volop informatie over het gebruik van de oliën. Er zijn online trainingen , live bijeenkomsten, informatie om te downloaden, e-books, nieuwsbrieven en een zeer uitgebreide website. Er komt steeds meer beschikbaar in het Nederlands. Je kunt ook terecht bij diegene die jou heeft geholpen bij het aanmaken van je account.

Voordeliger aan de slag? Dat kan met deze leuke sets Klik hier 

Renewal Fee doTERRA

Na 12 maanden heb je de keuze om te verlengen. Verlengen doe je alleen als je besteld. Dus het gebeurd niet automatisch. Per jaar kost een account bij doterra 15 euro, maar je krijgt er 15 ml pepermuntolie ter waarde van 21,25 euro voor terug.

Voordelig starten met doTERRA

Er is een manier om dit account gratis te krijgen. Dat kan namelijk door een van de voordelige pakketten te kopen. dōTERRA geeft je dan die 33,47 cadeau. En ze geven ook nog eens een flinke korting op de pakketten zelf. Door 10 jaar ervaring, weten ze exact wat de meeste huishoudens en ondernemers nodig hebben. Op die manier heb je in 90% van de gevallen de essentiële oliën in huis, die jij nodig hebt voor je jezelf, je gezin en/of jouw klanten. 

Verzendkosten bij doTERRA

dōTERRA rekent 8,47 euro verzendkosten per bestelling. Dit lijkt voor Nederland veel, maar ze hebben het voor heel Europa gelijk gesteld. Je krijgt een track and trace code en de DPD levert de bestelling bij je thuis af.  

  • Ze geven je ca 4 euro terug op je account (in punten) voor een eenmalige bestelling
  • Je krijgt ca 8 euro terug op je account (in punten) bij een terugkerende bestelling

Met de punten kun je gratis oliën bestellen. Lees hier meer.

Bonus ontvangen van doTERRA

Als je in aanmerking wilt komen voor een bonus of commissie in euro’s moet je een zakelijk account bij dōTERRA aanmaken. Zo’n account heet “Wellness advocate” en betekent in het Nederlands : onafhankelijk product consulent.

Als je “Wellness Advocate” bent , en je bestelt voor 100 punten (ca 113 euro) per maand, kom je in aanmerking voor een bonus/commissie in geld.

Natuurlijk hoef je hier niet mee te starten, want er zijn meer manieren om te beginnen met dōTERRA. Het is vaak fijn om eerst te starten als klant en de oliën te leren kennen.

 

FAQ

Wat kost doTERRA? Je beslist zelf wat je uitgeeft als je bestelt bij dōTERRA. Je kunt een losse olie aanschaffen of beginnen met een eigen account voor €33,47, waarbij je 25% korting krijgt op vervolgbestellingen. Je kunt ook een account gratis krijgen bij aanschaf van een set.

Wat is een doTERRA account? Een doTERRA account kost €33,47 om te starten. Hiermee krijg je 25% korting op alle producten. Het account geeft je toegang tot een welkomstpakket met de productcatalogus van dōTERRA en een vel met stickers voor je flesjes. Daarnaast biedt dōTERRA een Nederlandse klantenservice en diverse informatiebronnen, zoals online trainingen, live bijeenkomsten, downloadbare materialen, e-books, nieuwsbrieven en een uitgebreide website.

Renewal Fee doTERRA Na 12 maanden heb je de keuze om je account te verlengen. De verlenging kost €15 per jaar, maar je ontvangt een flesje pepermuntolie ter waarde van €21,25 als compensatie.

Voordelig starten met doTERRA Je kunt een doTERRA account gratis krijgen door een voordelig pakket te kopen. Hiermee bespaar je €33,47 op het account en profiteer je ook van een aantrekkelijke korting op de pakketten zelf. Deze pakketten zijn samengesteld op basis van 10 jaar ervaring en bevatten doorgaans de essentiële oliën die de meeste huishoudens en ondernemers nodig hebben.

Verzendkosten bij doTERRA dōTERRA rekent €8,47 verzendkosten per bestelling. Hoewel dit hoog lijkt voor Nederland, geldt hetzelfde tarief voor heel Europa. Bij een eenmalige bestelling ontvang je ongeveer €4 aan punten terug op je account, en bij een terugkerende bestelling ontvang je ongeveer €8 aan punten terug. Deze punten kun je gebruiken om gratis oliën te bestellen.

Bonus ontvangen van doTERRA Om in aanmerking te komen voor een bonus of commissie in euro's, dien je een zakelijk account bij dōTERRA aan te maken, genaamd "Wellness Advocate." Als je als Wellness Advocate maandelijks voor 100 punten (ongeveer €113) bestelt, kom je in aanmerking voor een bonus of commissie. Je kunt er ook voor kiezen om eerst als klant te starten en de oliën te leren kennen.

 

Hoe start je met etherische olie - download je gratis ebook

ebook etherische olie

Lees Meer

Collageen 101: Alles Wat Je Moet Weten Over Dit Huidwonder

May 29, 2023

Het grote voordeel van tea tree olie

Apr 30, 2023

9 Moederdag cadeau ideeën

Apr 26, 2023

AANDACHTSPUNTEN  

*mijn blogs kunnen affiliate links bevatten, Dat betekent dat als je een aankoop doet via deze links dat ik een kleine commissie zou kunnen ontvangen. Dit natuurlijk zonder extra kosten voor jou

Helio - Léanne Lovink

Helio (v.o.f. Donna Da Yetta)
Léanne Lovink
Ir driessenstraat 94b
2312 KZ Leiden
whatsapp: 06-55377164
info {@} helio.nl

btw nr NL8572.58.321B01
kvk: 67995799