Helio - Blog Etherische Olie 

Hoe start je met etherische olie - download je gratis ebook

ebook etherische olie

Wat kost starten met doterra

Mar 31, 2019
Wat kost starten met dōTERRA

Wat kost doTERRA

Je beslist zelf wat je uitgeeft als je bestelt bij dōTERRA. Je kunt een losse olie aanschaffen of beginnen met een eigen account voor 33,47 euro waarbij je 25% korting krijgt op vervolg bestellingen, of dit account gratis krijgen bij aanschaf van een set.

Wat is een doTERRA account?

Als je een account wilt bij dōTERRA dan zijn de kosten 33,47 euro om te starten. Hiervoor krijg 25% korting op alle producten. Het is eigenlijk net als een Gall en Gall kaart, waarbij je voor 10 euro 10 % korting ontvangt. Ga je naar mijn webshop dan krijg je bij een bestelling van 130 euro gratis een doterra account (mits je het afgelopen half jaar zelf geen actief account hebt gehad).

Bij het account krijg je een welkomstpakket met de productcatalogus van dōTERRA en een vel met stickers voor je flesjes. dōTERRA heeft een Nederlandse klantenservice en je krijgt volop informatie over het gebruik van de oliën. Er zijn online trainingen , live bijeenkomsten, informatie om te downloaden, e-books, nieuwsbrieven en een zeer uitgebreide website. Er komt steeds meer beschikbaar in het Nederlands. Je kunt ook terecht bij diegene die jou heeft geholpen bij het aanmaken van je account.

Voordeliger aan de slag? Dat kan met deze leuke sets Klik hier 

Renewal Fee doTERRA

Na 12 maanden heb je de keuze om te verlengen. Verlengen doe je alleen als je besteld. Dus het gebeurd niet automatisch. Per jaar kost een account bij doterra 15 euro, maar je krijgt er 15 ml pepermuntolie ter waarde van 21,25 euro voor terug.

Voordelig starten met doTERRA

Er is een manier om dit account gratis te krijgen. Dat kan namelijk door een van de voordelige pakketten te kopen. dōTERRA geeft je dan die 33,47 cadeau. En ze geven ook nog eens een flinke korting op de pakketten zelf. Door 10 jaar ervaring, weten ze exact wat de meeste huishoudens en ondernemers nodig hebben. Op die manier heb je in 90% van de gevallen de essentiële oliën in huis, die jij nodig hebt voor je jezelf, je gezin en/of jouw klanten. 

Verzendkosten bij doTERRA

dōTERRA rekent 8,47 euro verzendkosten per bestelling. Dit lijkt voor Nederland veel, maar ze hebben het voor heel Europa gelijk gesteld. Je krijgt een track and trace code en de DPD levert de bestelling bij je thuis af.  

  • Ze geven je ca 4 euro terug op je account (in punten) voor een eenmalige bestelling
  • Je krijgt ca 8 euro terug op je account (in punten) bij een terugkerende bestelling

Met de punten kun je gratis oliën bestellen. Lees hier meer.

Bonus ontvangen van doTERRA

Als je in aanmerking wilt komen voor een bonus of commissie in euro’s moet je een zakelijk account bij dōTERRA aanmaken. Zo’n account heet “Wellness advocate” en betekent in het Nederlands : onafhankelijk product consulent.

Als je “Wellness Advocate” bent , en je bestelt voor 100 punten (ca 113 euro) per maand, kom je in aanmerking voor een bonus/commissie in geld.

Natuurlijk hoef je hier niet mee te starten, want er zijn meer manieren om te beginnen met dōTERRA. Het is vaak fijn om eerst te starten als klant en de oliën te leren kennen.

 

Andere interessante blogs

dōTERRA aanbiedingen

doTERRA heeft iedere maand aanbiedingen. Deze worden op de de eerste dag van de maand bekend gemaakt. Je vindt de aanbiedingen hier  Drie keer per jaar is er een speciale aanbiedingsweek bij doterra waarbij je één olie koopt en er een of twee gratis krijgt. lees meer >>>  

dōTERRA etherische oliën kopen

Je kunt altijd een losse olie bestellen. Dit kan in de webshop. Als je vaker wilt bestellen, het leuk vind om te sparen voor gratis producten of 3-4  etherische oliën per jaar koopt dan is een eigen doterra account voordeliger.  Je kunt dit doen door een set etherische olie aan te schaffen Of .... ik maak het aan als je voor €130 euro aan etherische oliën in de webshop besteld. Vink hiervoor de toestemming aan en vul je geboorte datum in. lees meer 

dōTERRA oliën verkopen

Heb je een eigen bedrijf? Wil je etherisch olie verkopen? Of leuke DIY workshops geven? Er zijn verschillende manieren om met doterra aan de slag te gaan. Lees er meer over

Maak je dōTERRA account in 10 minuten - volg deze stap voor stap uitleg

Je kunt zelf in ongeveer 10 minuten je dōTERRA account aanmaken en je eigen bestelling met essentiële oliën doen. Je krijgt gelijk 25% korting op alle oliën. Volg deze 10 stappen

Waarom dōTERRA 

Er was geen kwaliteitsstandaard in “etherische olie land”. Om de beste en zuiverste oliën te leveren is door doterra de kwaliteitsstandaard  CPTG Certified Pure Tested Grade™ opgezet. Dit betekent dat alle etherische oliën door en door getest worden. Lees meer >>

Hoe start je met etherische olie - download je gratis ebook

ebook etherische olie

Lees Meer

Eucalyptus olie gebruik, voordelen en neveneffecten

Aug 29, 2022

Kurkuma ZIN OF ONZIN

Aug 22, 2022

AANDACHTSPUNTEN  

*mijn blogs kunnen affiliate links bevatten, Dat betekent dat als je een aankoop doet via deze links dat ik een kleine commissie zou kunnen ontvangen. Dit natuurlijk zonder extra kosten voor jou

Helio - Léanne Lovink

Helio (v.o.f. Donna Da Yetta)
Léanne Lovink
Ir driessenstraat 94b
2312 KZ Leiden
whatsapp: 06-55377164
info {@} helio.nl

btw nr NL8572.58.321B01
kvk: 67995799