Minder fijne lijntjes, oneffenheden en grauwheid ? 

Download het gratis stappenplan >

Dat kan! Gebruik al die mooie olien die je in huis hebt!

We hebben een fantastische cursus gemaakt over etherische olie en gezichtsverzorging. De cursus is samengesteld door Erna Eeken, natuurlijk schoonheidsspecialiste, en Léanne Lovink, een doTERRA Essential Oil Specialist.

Je leert hoe je etherische olie kunt gebruiken om je huid te reinigen, hydrateren, kalmeren en beschermen, en hoe je het kunt aanpassen aan je specifieke huidtype en behoeften.

Of je nu een professional in de schoonheidsindustrie bent die op zoek is naar nieuwe manieren om klanten te helpen, of gewoon op zoek bent naar een natuurlijke, effectieve manier om je huid te verzorgen, deze cursus is voor jou.

Als je hier het stappenplan download dan krijg je een super toffe scherpe aanbieding voor de cursus die 24 uur geldig is! 

 

Voordelen van de cursus

Kennis over etherische olie: Je zult uitgebreide kennis opdoen over verschillende soorten etherische oliën en hun toepassingen voor de huid. Dit stelt je in staat om betere keuzes te maken bij het kiezen van producten voor je huid

Oplossen van specifieke huidproblemen: Onze cursus behandelt verschillende huidproblemen zoals puistjes, veroudering, droogheid en gevoeligheid en leert je hoe je etherische oliën kunt gebruiken om deze problemen op te lossen. Je zult leren welke etherische oliën het beste werken voor welk huidprobleem.

Aanpassing aan je eigen huidtype: Onze cursus leert je hoe je etherische oliën kunt aanpassen aan je eigen huidtype en -behoefte. Dit helpt je om een persoonlijkere en effectievere huidverzorgingsroutine te creëren.

Zelfgemaakte huidverzorgingsproducten: Je zult leren hoe je zelfgemaakte huidverzorgingsproducten kunt maken met etherische oliën, waardoor je volledige controle hebt over wat je op je huid aanbrengt en wat niet.

Gezondere, stralende huid: Door de kennis die je opdoet in deze cursus toe te passen, zul je in staat zijn om een gezondere, stralende huid te krijgen op een natuurlijke en effectieve manier. Je zult niet langer afhankelijk zijn van producten met schadelijke chemicaliën die je huid kunnen beschadigen.

⭐️⭐️⭐️⭐️ een echte must-have

Dit is echt een must-have voor iedereen die de huid goed wil verzorgen!! (Dus voor iedereen :)). Duidelijke opbouw en het belang van natuurlijke huidverzorging komt goed aan bod. Ik ben zeer benieuwd naar de volgende modules. Maar deze cursus kan ik als schoonheidsspecialiste die werkt met natuurzuivere cosmetica zeker aanbevelen aan mijn klanten... Dank jullie wel!
Natasja - Schoonheidssalon L'image & Yoga - Heerlen

Cursus Inhoud

De cursus over etherische olie en gezichtsverzorging bestaat uit vier modules die zijn ontworpen om je te leren hoe je etherische olie kunt gebruiken om je huid te reinigen, hydrateren, hernieuwen en verstevigen. Hieronder volgt een overzicht van de modules en lessen die in de cursus worden behandeld

Module 1: Reinigen

 • Wat zijn de voordelen van een goede reiniging voor de huid?
 • Verschillende soorten etherische oliën voor reiniging.
 • DIY-recepten en tips voor reiniging voor elk huidtype.
 • Overzicht van kant-en-klare reinigingsproducten met etherische oliën.

 

Module 2: Hydrateren

 • Waarom hydratatie belangrijk is voor een gezonde huid.
 • Verschillende soorten etherische oliën voor hydratatie.
 • DIY-recepten en tips voor hydratatie voor elk huidtype.
 • Overzicht van kant-en-klare hydraterende producten met etherische oliën.

Module 3: Hernieuwen

 • Wat is huidvernieuwing en waarom is het belangrijk?
 • Verschillende soorten etherische oliën voor huidvernieuwing.
 • DIY-recepten en tips voor huidvernieuwing voor elk huidtype.
 • Overzicht van kant-en-klare producten voor huidvernieuwing met etherische oliën.

Module 4: Verstevigen

 • Waarom versteviging belangrijk is voor een gezonde huid.
 • Verschillende soorten etherische oliën voor versteviging.
 • DIY-recepten en tips voor versteviging voor elk huidtype.
 • Overzicht van kant-en-klare verstevigende producten met etherische oliën.

Je leert welke etherische oliën het meest effectief zijn voor verschillende huidtypen en -problemen. Je krijgt per module DIY-recepten en tips onderbouwd met theoretische kennis en kant-en-klare producten om uit te proberen. Het handige ebook met werkblad dat wordt meegeleverd, stelt je in staat om je eigen dagelijkse protocol uit te werken op basis van wat je in de cursus hebt geleerd.

Onze cursus bestaat uit vier online videolessen die op elk gewenst moment kunnen worden bekeken, zodat je ze kunt volgen op een tijdstip dat voor jou het beste uitkomt. Het ebook is handig als naslagwerk en om het geleerde in de praktijk te brengen

Start de cursus
Cursus met basisset

Veel gestelde vragen