Helio - Blog Etherische Olie 

Shop de aanbiedingen

Etherische oliën voor gezond gewicht

Jun 10, 2021
etherische olie bij afvallen

Gewichtsverlies is vooral afhankelijk van het binnenkrijgen van minder calorieën dan je verbruikt. Het kan verleidelijk zijn om te geloven in de claims op verpakkingen van producten, zoals "geen toegevoegde suikers" en andere badges en labels die op de verpakkingen staan. Maar let op, er is vaak veel "light" washing gaande.

Laat je niet verleiden door deze claims en onderzoek altijd de voedingswaarde van producten voordat je ze koopt. Een goede manier om dit te doen is door het volgen van experts zoals de Fitness Chef op Instagram. Hij deelt regelmatig nuttige informatie over hoe je gezonde keuzes kunt maken en de juiste voeding kunt kiezen om je lichaam gezond en in vorm te houden. Blijf alert en laat je niet misleiden door marketingtrucs, maar kies verstandig en blijf gezond! 

Hacks voor gewicht verlies

Wil jij gezonder gaan eten, maar weet je niet waar te beginnen? Probeer dan deze handige hacks!

  • Hydrateer je lichaam en stimuleer je ontgiftingsorganen:  Drink 500ml schoon water met het sap van 1/2 citroen en 1-2 druppels dōTERRA Citroen etherische olie*.  Tip: Maak dit 's avonds klaar, doe het in een glazen fles en zet het naast je bed. Meer drinken is minder "honger".

  • Gebruik een weekplanner om je maaltijden vooraf te plannen.
  • Zorg dat je iedere maaltijd begint met een salade.
  • Neem bij je maaltijden een Smart & Sassy softgel om je metabolisme te ondersteunen.
  • Eet eerst je groenten, dan je vlees en dan je koolhydraten om verzadigd te raken.
  • Beperk je tot maximaal 2-3 maaltijden per dag en kies gezonde tussendoortjes zoals appels.

En vergeet niet de Shiny Happy Me Challenge met mij (Leanne van Helio) en Tanja Daniels te bekijken voor meer handige tips! Ga naar www.helio.work/Cshiny voor meer informatie.

   

Vijf etherische oliën voor ondersteuning van je gewicht

Het kan soms lastig zijn om gewicht te verliezen, maar etherische oliën kunnen je hierbij ondersteunen. Hier zijn vijf oliën die je kunt inzetten voor ondersteuning van je gewicht: citroen, pepermunt, lavendel, geranium en de spijsverteringssamenstelling.

Citroenolie

is geweldig om te gebruiken in een glas water om de natuurlijke detoxwerking van de lever te ondersteunen. Begin je dag met een glas water met een paar druppels citroenolie en ondersteun je lever bij het verwijderen van gifstoffen uit je lichaam.

Pepermuntolie

kan helpen om trek te verminderen. Gebruik een 1/8 druppel pepermuntolie in een glas thee om je eetlust te onderdrukken. Daarnaast kan pepermuntolie ook de spijsvertering ondersteunen en ondersteunen bij een regelmatige stoelgang.

Slim & Sassy Metabolic Blend

De Slim & Sassy Metabolic Blend is een mix van essentiële oliën die kan helpen bij het bevorderen van een gezonde stofwisseling en het verminderen van hongergevoelens. De olie bevat onder andere Grapefruit, Cinnamon Bark en Pepermuntolie. De olie kan worden ingenomen in een capsule of worden toegevoegd aan water of voedsel. 

Tip: maak een inhaler voor doorzettingsvermogen: gebruik 9 druppels slim and sassy en 1 druppel bergamot

 

Lavendel

kan helpen bij het verminderen van stress en spanning, wat soms kan bijdragen aan gewichtstoename (denk aan emotie eten wat je gaat doen als er er veel aan de hand is in je leven). Gebruik een druppel lavendelolie op je kussensloop voor het slapen gaan of voeg een druppel toe aan je badzout voor een rustgevend bad.

Massage met een grove bad borstel activeert je lymfestelsel en ondersteunt de natuurlijke ontgiftingsfuncties van je lichaam.  Borstel je hele lichaam, te beginnen met je voeten. Gebruik 3-4 druppels dōTERRA lavendel essentiële olie.  (doe de druppels in je hand en doop de borstelharen erin).

De spijsverteringssamenstelling : zengest

is een olie die specifiek is samengesteld om je spijsvertering te ondersteunen. Deze olie kun je inzetten op verschillende manieren: op de huid, aromatisch en inwendig. Gebruik deze olie om je spijsvertering te ondersteunen en om je steun te geven een gezond gewicht te houden of ernaar toe te werken.

Voeg deze etherische oliën toe aan je dagelijkse routine en ontdek hoe ze je kunnen ondersteunen bij het behalen van je gewichtsdoelen. Vergeet niet om een gezonde levensstijl te combineren met het gebruik van etherische oliën voor het beste resultaat.

 

Met deze set kun je direct aan de slag: 

Placeholder Image

 

Wees trots op jezelf en op je lijf! 

Kijkend naar die toffe foto's van jou op je 20e, realiseer je je hoe goed je er eigenlijk uitzag. Het is jammer dat je dat toen niet zo zag. Maar weet je, over 20 jaar kijk je waarschijnlijk naar foto's van nu en denk je hetzelfde. Dus haal jezelf niet onderuit!

Onthoud dat alles energie is en wat jij uitstraalt veel belangrijker is dan dat buikje dat je misschien net iets te veel ziet. Gebruik bergamot etherische olie om je zelfvertrouwen te vergroten. Deze olie heeft opwekkende en kalmerende eigenschappen die je kunnen helpen om negatieve gedachten los te laten en je zelfvertrouwen te vergroten.

En vergeet niet om voldoende magnesium binnen te krijgen, je bone nutrient. Dit essentiële mineraal speelt een belangrijke rol bij het behoud van sterke botten en spieren, en kan ook helpen bij het verbeteren van je stemming en energieniveau.

   

 

 

 

 

 

Hoe start je met etherische olie - download je gratis ebook

ebook etherische olie

Lees Meer

Zijn etherische oliën gevaarlijk voor katten?

Apr 14, 2024

Proteïne: De Onzichtbare Held in Je Voeding

Jan 02, 2024

doterra enrollment promotie

Jan 01, 2024

AANDACHTSPUNTEN  

*mijn blogs kunnen affiliate links bevatten, Dat betekent dat als je een aankoop doet via deze links dat ik een kleine commissie zou kunnen ontvangen. Dit natuurlijk zonder extra kosten voor jou

Helio - Léanne Lovink

Helio (v.o.f. Donna Da Yetta)
Léanne Lovink
Ir driessenstraat 94b
2312 KZ Leiden
whatsapp: 06-55377164
info {@} helio.nl

btw nr NL8572.58.321B01
kvk: 67995799