Doe mee met het jaarprogramma

Op dit moment hebben we een toffe groep van bijna 100 deelnemers. Volg de basis uitleg over de 10 meest gebruikte oliën en hoe je ze prettig en praktisch inzet. Daarna kun je live meedoen met de masterclasses over immuunsysteem, huidverzorging, spieren, spijsvertering etc etc etc. Je kunt ieder masterclass terugkijken of opnieuw bekijken en de bijbehorende PDF downloaden.  Deelname aan het jaarprogramma kost 150 euro maar is gratis als je via mij een van de doterra startsets koopt

Ja graag

Volg de masterclasses

In jaar krijg komen de onderwerpen aanbod je je nodig hebt als je serieus aan de slag wilt met etherische oliën en supplementen. Je krijgt uitleg, tips en recepten waar je direct mee aan de slag kunt. Download de PDF en print hem om direct alles uit te proberen. 

Verdien badges

Niet alleen heb je direct een overzicht waar je bent gebleven je kunt altijd opnieuw kijken en verder gaan. Verdien badges met het afronden van masterclasses en het doen van challenges, quizes en andere opdrachten. 

Verdien certificaten

Tof hè?! Je hebt gelijk een overzicht waar je bent gebleven, je verdient badges als je masterclasses hebt gevolgd en als je de quiz goed doet krijg je een certificaat. En dat is niet het enige. Er komen ook spontaan "eastereggs" als je actief meedoet

⭐️⭐️⭐️⭐️  Duidelijke uitleg

De uitleg die je krijgt is super duidelijk. De communicatie is super fijn. De workshops die ik tot nu toe heb gedaan, zijn goed te volgen zelfs voor een beginner in de olie!

Mandy

Gebruik je je oliën (A - Z)

Flimpjes en PDF's van oliën die extra in het zonnetje mogen staan en uit je kast mogen komen. Of omdat ze in een de BOGO (buy one get one) waren, of product van de maand of om een andere reden in de spotlight staan. Print je PDF en ga er ook echt mee aan de slag.

E-book 10 basis olien

Direct toegang tot het e-book met de 10 basis oliën uit de home essentials en family essentials set. Om te printen en om je eigen rollers en inhalers mee te maken. Vind ook alle andere e-boeken en PDF's in het programma en belangrijke documentatie om direct te printen. 

Eastereggs

Vindt extra's in het programma als je actief mee doet, als je live meedoet aan de masterclasses en op andere plekken. Ze verschijnen spontaan in je overzicht (op je dashboard). 

Ja ik doe mee

Debby

Mijn kijk op de werking van etherische oliën en het gebruik ervan is enorm veranderd. Ik zal 2x of nog meer nadenken voor ik chemische dingen zal gebruiken en ga er alles aan doen om mijn basiskennis om te zetten in gevorderde kennis 😁

Monique

De informatie is aangenaam om te lezen en ook de fimpjes zijn leuk om naar te kijken. De uitleg van Léanne was een plezier om naar te luisteren. Ook al gebruik je de oliën al een tijdje, toch leer je telkens iets bij.

Erna - BeautyWithin 

In de loop der jaren wist ik al veel van etherische oliën, maar met het jaarprogramma had ik toch vaak zo’n “oh ja” momentje waardoor de oliën nu ook meer van de plank af komen. Leanne geeft je zoveel mooie eenvoudige DIY tips.

Na 20 jaar als manager in de gezondheidszorg te hebben gewerkt, ben ik in 2017 mijn bedrijf Helio begonnen. In 2015 ben ik met essentiële oliën in aanraking gekomen. Ik merkte dat de oliën mij hielpen bij stressreductie, slapen en het verminderen van hoofdspanning. Toen ben ik ze ook aan mijn vrienden en kennissen gaan weggeven. Zelf was ik eerlijk gezegd sceptisch over het effect, mijn omgeving was dat bij aanvang ook. Aan de andere kant zijn we allemaal ook erg nieuwsgierig aangelegd,dus we probeerden het graag uit. Het mooie was… het effect was er… sceptisch of niet. En nu nog steeds verbaast het me soms hoe zoiets ‘simpels’ als een olie zoveel effect kan hebben op je lichaam en geest!  Mijn aanpak is vooral prettig en praktisch. Ik geef veel gratis tips in video's op youtube en facebook en als verassing een leuk e-book of PDF. Als je die leuk vindt... dan is dit nog veel waardevoller. In het jaarprogramma krijg je alle inside tips overzichtelijk en in de juiste volgorde. 

Lieve groetjes Léanne