Etherische oliën 101

Leer veilig en effectief etherische oliën gebruiken met onze cursus!

Ben je klaar om te leren hoe je etherische oliën veilig en effectief kunt gebruiken om je gezondheid en welzijn te ondersteunen?

Misschien ben je wel bekend met etherische olie, maar voel je je nog niet zeker genoeg om het op een veilige manier te gebruiken. Of misschien heb je nog niet alle kennis die je nodig hebt om optimaal gebruik te maken van deze krachtige natuurlijke oplossingen.

In deze 4-weekse cursus leer je alles wat je moet weten om op een veilige, praktische en prettige manier etherische olie te gebruiken. Van de basisprincipes van veilig gebruik tot handige recepten voor dagelijks gebruik, we hebben alles voor je klaar staan.

Dus waar wacht je nog op? Laat ons je een steuntje in de rug geven en ontdek hoe je etherische oliën kunt gebruiken om je leven op een natuurlijke manier te verbeteren.

Lieve groetjes,

Léanne van Helio

Ik wil de Cursus
Liever de Cursus met basisset

De cursus "Etherische oliën 101" is speciaal ontworpen om je te helpen alles te leren over etherische oliën en hoe je ze veilig en effectief kunt gebruiken. Met 4 modules die in 4 weken worden uitgerold, krijg je de kennis en het vertrouwen dat je nodig hebt om etherische oliën in je dagelijks leven te integreren.

Iedere week krijg je toegang tot een nieuwe module vol met praktische informatie en tips. Per module ben je ongeveer 2-4 uur bezig, maar je kunt zelf beslissen hoe lang je er per keer aan wilt werken. Je hoeft dus niet de hele module in één keer af te maken. En als je toch een pauze neemt, kun je gemakkelijk zien waar je gebleven bent en wat je nog moet doen. Aan het eind van iedere module krijg je een quiz om te zien hoe goed je de stof hebt begrepen en om je kennis te testen. Als je vragen hebt, kun je deze altijd stellen en kun je je certificaat downloaden als je de cursus hebt afgerond.

In deze cursus leer je onder andere over 18 basisoliën, hoe je ze kunt mengen en diffusermixen kunt maken. Je leert ook over huidverzorging, koken en nog veel meer. Met deze basis kun je direct zelf aan de slag met etherische oliën en hoef je je geen zorgen meer te maken dat je het niet goed doet voor jezelf, je kinderen of in je praktijk.

Doe je mee? Ontdek hoe je etherische oliën veilig en effectief kunt gebruiken!

⭐️⭐️⭐️⭐️ wat ik verwachtte en nog meer

Aangename cursus, tof dat het in stukjes is opgedeeld, zodat je wekelijks opnieuw gemotiveerd word om je eraan te zetten. De tussentijdse tests waren ook fijn. Alles werd aangehaald wat ik verwachtte en nog meer.

Hanne

Wat leer je?

Tijdens de cursus "Etherische oliën 101" leer je alles wat je moet weten om op een prettige en praktische manier etherische oliën te gebruiken. Je leert over 18 basisoliën, hoe je ze kunt mengen en diffusermixen kunt maken. Daarnaast krijg je een module over huidverzorging en koken met etherische oliën, en leer je hoe je oliën veilig en effectief kunt inzetten.

Het mooie van deze cursus is dat je de basisoliën bij ieder merk kunt verkrijgen. Dus of je nu al een favoriet merk hebt of nog geen ervaring hebt met etherische oliën, je kunt deze kennis direct in de praktijk brengen. Houd er wel rekening mee dat het gedeelte over inname niet voor ieder merk van toepassing is.

Met de kennis die je opdoet in deze cursus kun je vertrouwen op je eigen vermogen om etherische oliën op een veilige en effectieve manier te gebruiken. Zo kun je optimaal profiteren van de vele voordelen die etherische oliën te bieden hebben voor jouw gezondheid en welzijn.

Start de cursus voor 79
Cursus met basisset voor van 129 voor 99.98

Veel gestelde vragen

Testimonials

Ilonka

Ik vond deze cursus heel leerzaam, leuk en goed te volgen. Léanne legde alles duidelijk uit met mooie power points en bladen die je uit kan printen. Ik weet nu eindelijk hoe ik mijn oliën kan gebruiken en kan ze uit de kast halen. Jammer dat de cursus afgelopen is.

Erna 

Leuke cursus, vol info die je makkelijk kan toepassen in je dagelijks leven. Compleet met handige downloads en een quiz om je opgedane kennis te testen. Een echte aanrader!

Klazina

De cursus zit heel goed in elkaar. De uitleg wordt in korte toegankelijke filmpjes gegeven en daarnaast krijg je diverse pdf's waarin je informatie vindt over de meest gebruikte oliën. Het nodigt uit om vooral ook te gaan experimenteren met wat jij lekker vindt en waar jij behoefte aan hebt voor jouw eventueel aanwezige emotionele of fysieke uitdagingen