Cursus Etherische Olie 

Prettig en praktisch aan de slag met etherische olie

Misschien herken je het wel. Je voelt je niet helemaal fijn en je eerste reactie is om een te grijpen naar een pakje of een stripje. Of zelfs om naar de drogist te gaan om een zelfzorgmiddel te kopen. Terwijl je alles in huis hebt om jezelf te ondersteunen en om ongemakken te verlichten. Eenvoudig, natuurlijk en goedkoper dan heel veel andere oplossingen die je door reclames worden voorgesteld.

Misschien heb je nog onvoldoende kennis of voel je je niet zeker. Of mis je handige, prettige en praktische recepten. Ik geef je graag een steuntje in de rug om goed aan de slag te gaan. Doe mee met deze cursus en leer in 4 weken alles over het gebruik van natuurlijke oplossingen en etherische olie op een veilige manier.

Lieve groetjes Léanne 

Ik wil de Cursus
Liever de Cursus met basisset

Inhoud van de cursus

De cursus bestaat uit 4 modules. Iedere week krijg je toegang tot een nieuwe module. Per module ben je ongeveer 2-4 uur bezig. Je bepaalt zelf hoelang je per keer aan de slag gaat. Je hoeft dus niet de hele module in een keer af te maken. 

Je ziet eenvoudig waar je bent gebleven en wat je nog moet doen. Aan het eind kun je een quiz doen om te kijken of alles duidelijk is. Stel gerust je vragen als je ergens niet uit komt én download je certificaat.

Je krijgt uitleg over 18 basisolien, hoe je ze kunt mengen, diffusermixen kunt maken, een module over huidverzorging en koken en nog veel meer. Eigenlijk kun je met deze basis direct zelf aan de slag met je etherische oliën en hoe je je geen zorgen te maken dat je het niet goed doet voor jou, je kinderen of in je praktijk.

⭐️⭐️⭐️⭐️ wat ik verwachtte en nog meer

Aangename cursus, tof dat het in stukjes is opgedeeld, zodat je wekelijks opnieuw gemotiveerd word om je eraan te zetten. De tussentijdse tests waren ook fijn. Alles werd aangehaald wat ik verwachtte en nog meer.

Hanne

Wat leer je?

Met de inhoud van deze modules kun je prettig en praktisch je oliën gebruiken. De basisoliën zijn te verkrijgen bij ieder merk. Alleen het deel over inname is niet voor ieder merk van toepassing. 

Start de cursus voor 79
Cursus met basisset voor van 129 voor 99.98

Veel gestelde vragen

Testimonials

Ilonka

Ik vond deze cursus heel leerzaam, leuk en goed te volgen. Léanne legde alles duidelijk uit met mooie power points en bladen die je uit kan printen. Ik weet nu eindelijk hoe ik mijn oliën kan gebruiken en kan ze uit de kast halen. Jammer dat de cursus afgelopen is.

Erna 

Leuke cursus, vol info die je makkelijk kan toepassen in je dagelijks leven. Compleet met handige downloads en een quiz om je opgedane kennis te testen. Een echte aanrader!

Klazina

De cursus zit heel goed in elkaar. De uitleg wordt in korte toegankelijke filmpjes gegeven en daarnaast krijg je diverse pdf's waarin je informatie vindt over de meest gebruikte oliën. Het nodigt uit om vooral ook te gaan experimenteren met wat jij lekker vindt en waar jij behoefte aan hebt voor jouw eventueel aanwezige emotionele of fysieke uitdagingen