Helio - Blog Etherische Olie 

Shop de aanbiedingen

Heb je voedingsupplementen nodig?

Feb 17, 2020
voedingssupplementen

Zijn voedingsupplementen nodig?

1. Moet ik ze nemen? 

Moet je ze nemen? Nou...mijn mening:  gezond eten is het allerbelangrijkst !!
Dus als je moet kiezen, kies dan eerst voor meer gezonde producten: alles vers! De pakjes, zakjes en kant en klaar spullen ..... weg ermee. Zeker als supplementen financieel een uitdaging voor je zijn.....doe dan eerst wat hierboven staat. 

2. Ik eet al heel gezond maar toch? 

Helaas spelen er nog een aantal dingen mee. Onze voeding is niet meer zo rijk aan essentiële vitamines en mineralen als voorheen. En door onze leefstijl, met veel stress en toxische belasting, nemen we ook minder uit onze voeding op. Ook als we een "chronisch uitdaging" hebben, heeft ons lijf meer nodig of neemt het nog minder op. En laten we eerlijk zijn, 90% van de mensen eet niet de dagelijks aanbevolen porties groente en fruit.
Ben je vegetariër of veganist, dan wordt het een echte puzzel om van alles voldoende binnen te krijgen. 

3.  Ik koop ze bij een drogist of bij een "herrie herrie" warenhuis? 

Tja, alle waar is naar zijn geld. Bij supplementen zijn twee dingen belangrijk. De hoeveelheid en de opneembaarheid. Bij goedkope supplementen:

  • er zit heel weinig in
  • de stof is slecht opneembaar
  • het moet eerst nog omgezet worden door je lijf 

Kortom, deze supplementen innemen heeft weinig zin! Zonde van je geld. Volg dan liever de tip van stap 1.

4. Wow het is een investering

Ja het is een investering, in je gezondheid! Je hebt maar één lijf en dat is onvervangbaar.

Kijk eens naar het voorbeeld hierboven: 60 oesters zie ik mezelf  niet eten. Jij? En ik besteed echt veel geld aan gezond eten, maar .......900 euro per maand, gaat niet gebeuren in mijn huishouden. 

Ik moet eerlijk zeggen dat ik investeer in goede supplementen vanwege mijn gezondheid.  Ik koop de Life Long Vitality. Ik neem van alle drie de supplementen er 1 per dag. Dat betekent 1,08 per dag of 32,50 per maand. Wil je er meer over weten? Stuur me een berichtje! 

Wil je voordeel? Maak dan een LRP (trouwe klanten bestelling) aan. Je krijgt dan niet alleen je verzendkosten terug, maar de producten kun je dan als set (net als ik) goedkoper aanschaffen. Dit scheelt echt aanzienlijk! Tot wel 42% verschil met een reguliere bestelling. 

5.Hoe weet ik of het werkt?

Meten is weten! Als je aan de slag gaat met de Life Long Vitality dan is er een gave enquete die je voor jezelf in kunt vullen en na 30 dagen nog eens, zodat je kunt zien dat e.e.a. verbetert. 

Bovendien kun je als je niet tevreden bent, de producten terugsturen naar dōTERRA. 30 dagen geld terug garantie!

Er zijn twee handige (engelse e-books) van dōTERRA. download ze hier: 

Download hier de e-books

De supplementen kort uitgelegd:  

xEO Mega: omega-vetzuren en essentiële oliën ter ondersteuning van de immuunfunctie en andere cruciale lichaamsprocessen. Essentiële vetzuren zijn voedingsstoffen die nodig zijn voor veel belangrijke functies in het menselijk lichaam. Het gaat hier om celgroei, hersenontwikkeling, spieractiviteit, immuunfunctie, overall gezondheid etc. *  "Essentiële" vetzuren kunnen niet geproduceerd worden door ons lichaam. We zijn afhankelijk van ons eten om deze vetzuren binnen te krijgen. 

Microplex VMz:  dōTERRA's handige plantaardige capsules met vitamines en mineralen, die in onze moderne voeding vaak te weinig aanwezig zijn. Er zitten onder andere de vitamines A, C,D en E in, en een energiecomplex van B-vitamines, calcium, magnesium en zink. De opname hiervan in je lijf wordt bevorderd door een gepatenteerde methode toe te passen: slim gebruikmakend van gist en lactobaccilus (glycoprotein matrix). Je lichaam herkent de vitaminen en mineralen op deze manier als voeding, en neemt ze op. 

Alpha CRS is een zeer bijzonder voedingssupplement. Het ondersteunt een gezonde celfunctie door polyfenolen*. Verder leveren Co-enzym Q10, alfaliponzuur en acetyl-L-carnitine een bijdrage aan de cel energie. Ginko Biloba ondersteunt mentale helderheid en energie. Extracten van baicalin uit scutellaria-wortel, resveratrol uit Polygonum cuspidatum, ellaginezuur uit granaatappel, proanthocyanidinen uit druivenpitten, curcumine uit kurkuma en silymarine uit mariadistel ondersteunen het lichaam bij de productie van antioxidanten (waaronder Glutathion).

Ik weet het zijn veel moeilijke "woorden" maar ik hoop ik je interesse heb gewekt in deze supplementen. 

Léanne 

 

ps:

klik hier & Download de e-books

Hoe start je met etherische olie - download je gratis ebook

ebook etherische olie

Lees Meer

Zijn etherische oliën gevaarlijk voor katten?

Apr 14, 2024

Proteïne: De Onzichtbare Held in Je Voeding

Jan 02, 2024

doterra enrollment promotie

Jan 01, 2024

AANDACHTSPUNTEN  

*mijn blogs kunnen affiliate links bevatten, Dat betekent dat als je een aankoop doet via deze links dat ik een kleine commissie zou kunnen ontvangen. Dit natuurlijk zonder extra kosten voor jou

Helio - Léanne Lovink

Helio (v.o.f. Donna Da Yetta)
Léanne Lovink
Ir driessenstraat 94b
2312 KZ Leiden
whatsapp: 06-55377164
info {@} helio.nl

btw nr NL8572.58.321B01
kvk: 67995799