Kindermassage

Kindermassage

Soms kom je met iemand in contact, via via…. of in dit geval op Facebook. Ik zag daar een gave post over "Wobbel" (gepost door Corina). Een van mijn beste vrienden is de uitvinder van Wobbel....Of misschien moet ik zeggen de "Wobbel Vader" (🤪 zou hij dat op zijn LinkedIn profiel hebben als functie??). Ik stuur hem wel eens een foto als ik een gave Wobbel etalage zie, of tag hem in een leuke post op Facebook. Dat deed ik toen ook …. 


Je kunt heel veel met Wobbels… Zitten, spelen, relaxen, yoga, kracht training, maar ook....massage! Massage is heerlijk natuurlijk. Fysiek contact is heel belangrijk…fysiek contact met echte aandacht. Nou ik dacht : Corina is zeg maar de Massage Moeder … mooie combi.  Meestal ben ik niet zo heel direct, en zeker niet van “ik benader je even op Facebook voor een afspraak”. Maar nu dacht ik… waarom niet….

Na een super leuk gesprek volgde een afspraak… waarom niet… Wij planden een camper weekend, dus waarom niet richting het mooie Drenthe. Een avondje Meppel is toch goed te combineren met Steenwijk! Tijd dus om op bezoek te gaan, en meer te leren over kindermassage!

Gaaf, als je dan op een mooie zomerdag merkt, dat het leven van alles op je pad stuurt. Soms niet makkelijk, vaak echt doorbijten, als je bijna opgeeft en breekt… dan komt er net iets op je pad dat jouw levensdoel wordt. Toch Leanne......

Bij mij … mijn vroegere baan… manager in de zorg: Ja daar was ik best goed in. Maar emotioneel was het altijd een uitdaging. Mijn lat lag altijd (te?) hoog. En mijn normen en waarden zorgden niet alleen voor conflicten met mezelf, maar ook met mijn collega managers. En als je altijd 130 procent geeft, dan liggen​ conflicten en overspannenheid op de loer. Dat dōTERRA op mijn pad, kwam beschouw ik niet als toeval (Mijn lijfspeuk is "toeval bestaat niet"). Dit heeft me de kans gegeven om mijn eigen bedrijf te starten, en mijn eigen talenten te (her)ontdekken. En ja, er zijn zeker ook valkuilen ! En guess wat.. als eigen baas kun je niemand de schuld geven!

Maar terug naar Corina… er is veel in haar leven gebeurd. Hierdoor kiest ze 100%  voor kinderen & massage. Zelf zegt ze: “massage is zoveel meer dan welness en aanraking”.  Zeker bij kinderen… je biedt ze ontspanning, kracht, een basis voor hun gezondheid en hun verdere leven…. Eigenlijk kan ik het niet zo goed vertellen en uitleggen als Corina dat zelf doet. Dus… volg haar op Facebook (klik hier).

Kleine k​inderen… tja bij mij is het al even geleden. Mijn zoon is inmiddels 16 en geslaagd. Ik ben super trots natuurlijk. I​k dacht.. met de kinderkit van dōTERRA ga ik niet zoveel doen. Als enorme verzamelaar heb hem natuurlijk vorig jaar wel direct aangeschaft. Nu (want toeval bestaat niet) heb ik me natuurlijk direct verdiept in de 6 mooie mixen die erin zitten. Ik ben verbaasd over de heerlijke geuren en de werking. Niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassenen een goede aanschaf, zeker als je wat (hoog) gevoelig bent.

Ik heb er een kort filmpje over gemaakt

Kidscollectie from Leanne Lovink on Vimeo.

 En omdat toeval niet bestaat, vind ik het fijn om mensen met elkaar in contact te brengen en te verbinden. Wie kun jij vandaag met elkaar in contact brengen? Je weet maar nooit 🧐....


Geurende groet
Léanne


🌐www.helio.nl
💌 [email protected]
➡ Facebook: www.helio.nl/facebook ➡ Instagram www.helio.nl/instagram