Weer naar school

May 11, 2020

Bijzonder, na 8 weken weer naar school! Een nieuwe fase, opnieuw opstarten en afstemmen! Heel veel succes voor alle ouders van kids op de basis school. Hierbij wat Quick Tips.

Thinker

Rol deze kids roller 's morgens in de nek. Deze mix van essentiële oliën zorgt voor focus en concentratie. Helpt ook bij (te) veel nadenken en piekeren. Ook een heerlijke olie om mee te geven in het etui om bij de les te blijven. 's Middags zorgt het voor focus bij het maken van huiswerk, zonder gezeur en getreuzel.

Stronger

Heerlijk in de klas, maar daar zweeft weer van alles rond....Gebruik deze handige roller om het immuunsysteem van je kids te versterken. De emotionele werking is ook fijn  ... even het gevoel geven aan je zoon of dochter net iets sterker te zijn en iets meer vertrouwen te hebben.

Serenity

Deze mix is heel fijn 's morgens in de diffuser, zowel voor jou als voor je kids. Ontploft het vaak 's morgens: ruzie, stress, spanning... Deze mix brengt meer rust om de dag "normaal" te beginnen zonder gedoe. 's Avonds voor het slapen gaan is deze mix ook perfect om de dag af te sluiten. Calmer  kun je als extra nog onder de voeten rollen bij het bed ritueel.

On Guard Mist

Onmisbaar... even sprayen om de handen van jou en je kinderen lekker schoon te maken. Even de plakkerige zooi weg. Maar ook het immuunsysteem ondersteunen, zodat je straks niet met lopende neuzen thuis zit. Doe dit voor, maar vooral ook na school. Tip : ook de handen wassen met On Guard schuimende zeep

AZ Chewable

Deze multivitamine vinden de meeste kinderen heerlijk. Hij smaakt een beetje naar watermeloen. Ze zien er ook nog heel leuk uit! Super leuke smileys. Met deze vitamientjes geef je ze een goede start, zeker als het eten van groente en fruit niet helemaal lukt.

Motivate

Doe 3-5 druppels in de diffuser als je kinderen thuis komen. Handig om de motivatie hoog te houden tijdens het maken van huiswerk (zeker ook voor jezelf, als jij na je "thuis"werk of na je klussen, thuis ook het liefst op de bank zou neerploffen.

Rescuer

Voor op de zere plekken bij vallen (en opstaan), tijdens het groeien, bij het sporten... Maar het helpt ook bij de emotionele pijn die ontstaat door ruzies en gedoe ... nieuwe vriendjes (of niet), tegenvallende cijfers of omdat het gewoon even moeilijk is. Deze roller is een reddende engel.

Melaleuca

Voor alle wondjes en schrammetjes. Doe een druppel in de crèmespoeling , smeer achter de oren of maak een spray. Want: Dit helpt, omdat luizen niet van deze geur houden.

Succes met alle veranderingen. Het is best even wennen en afstemmen op de nieuwe situatie. Maar dat lukt je met deze tips vast.

Groetjes Léanne

ps. Wil je structureel tips en informatie? Heb je vragen over het gebruik van essentiële olie? Wil je praktische Nederlandse uitleg? Klik dan hier >>>  voor meer informatie over de Aroma VIP Community  12 mei is de volgende online VIP workshop gepland! O.a. over het zelf maken van diffusermixen , pijn management en een aantal nieuwe essentiële oliën. Verder ruim gelegenheid om vragen te stellen in de Q&A.

Close

50% Compleet