Helio - Blog Etherische Olie 

September Aanbiedingen

Etherische olie voor kinderen op school

May 11, 2020
Etherische olie voor kinderen op school

Thinker, stronger en rescuer zijn de beste etherische oliën als je kind voor het eerst naar school gaat. Voor ieder kind dat wel een steuntje in de rug kan gebruiken voor focus, tegen prikkels en omdat soms wel eens een ongelukje gebeurd.

Etherische oliën voor school:

Thinker

Rol deze kids roller 's morgens in de nek. Deze mix van essentiële oliën zorgt voor focus en concentratie. Helpt ook bij (te) veel nadenken en piekeren. Ook een heerlijke olie om mee te geven in het etui om bij de les te blijven. 's Middags zorgt het voor focus bij het maken van huiswerk, zonder gezeur en getreuzel.

Stronger

Heerlijk in de klas, maar daar zweeft weer van alles rond....Gebruik deze handige roller om het immuunsysteem van je kids te versterken. De emotionele werking is ook fijn  ... even het gevoel geven aan je zoon of dochter net iets sterker te zijn en iets meer vertrouwen te hebben.

Serenity

Deze mix is heel fijn 's morgens in de diffuser, zowel voor jou als voor je kids. Ontploft het vaak 's morgens: ruzie, onrust, spanning... Deze mix brengt meer rust om de dag "normaal" te beginnen zonder gedoe. 's Avonds voor het slapen gaan is deze mix ook perfect om de dag af te sluiten. Calmer  kun je als extra nog onder de voeten rollen bij het bed ritueel.

On Guard Mist

Onmisbaar... even sprayen om de handen van jou en je kinderen lekker schoon te maken. Even de plakkerige zooi weg. Maar ook het immuunsysteem ondersteunen. Doe dit voor, maar vooral ook na school. Tip : ook de handen wassen met On Guard schuimende zeep

AZ Chewable

Deze multivitamine vinden de meeste kinderen heerlijk. Hij smaakt een beetje naar watermeloen. Ze zien er ook nog heel leuk uit! Super leuke smileys. Met deze vitamientjes geef je ze een goede start, zeker als het eten van groente en fruit niet helemaal lukt.

Motivate

Doe 3-5 druppels in de diffuser als je kinderen thuis komen. Handig om de motivatie hoog te houden tijdens het maken van huiswerk (zeker ook voor jezelf, als jij na je "thuis"werk of na je klussen, thuis ook het liefst op de bank zou neerploffen.

Rescuer

Voor op de zere plekken bij vallen (en opstaan), tijdens het groeien, bij het sporten... Maar het helpt ook bij de emotionele pijn die ontstaat door ruzies en gedoe ... nieuwe vriendjes (of niet), tegenvallende cijfers of omdat het gewoon even moeilijk is. Deze roller is een reddende engel.

Melaleuca

Voor alle ongelukjes. Doe een druppel in de crèmespoeling , smeer achter de oren of maak een spray. Want: Dit helpt, omdat luizen niet van deze geur houden.

Succes met alle veranderingen. Het is best even wennen en afstemmen op de nieuwe situatie. Maar dat lukt je met deze tips vast.

 

Leuk cadeau voor je kind?

Klik gerust naar deze leuke kinder cadeau winkel met veel natuurlijk en duurzaam speelgoed voor kinderen

WoeWoe

 

Hoe start je met etherische olie - download je gratis ebook

ebook etherische olie

Lees Meer

De Ultieme Gids voor doTERRA Diffusers

Sep 24, 2023

Hoe maak je een doterra account?

Sep 18, 2023

Oregano Etherische Olie: De Verborgen Kracht voor je lijf

Sep 17, 2023

AANDACHTSPUNTEN  

*mijn blogs kunnen affiliate links bevatten, Dat betekent dat als je een aankoop doet via deze links dat ik een kleine commissie zou kunnen ontvangen. Dit natuurlijk zonder extra kosten voor jou

Helio - Léanne Lovink

Helio (v.o.f. Donna Da Yetta)
Léanne Lovink
Ir driessenstraat 94b
2312 KZ Leiden
whatsapp: 06-55377164
info {@} helio.nl

btw nr NL8572.58.321B01
kvk: 67995799