Trioset + Diffuser

Lavendel voor rust, slaap en het verlichten van stress gevoelens. Een unieke olie die zeer geschikt is voor je huid en voor ongemakken in het voorjaar door bomen en grassen. Citroen voor ondersteuning van een opgewekt humeur, hulp bij detox en gewichtbeheersing. Emotioneel heeft deze heerlijke olie een goed effect op focus en het afmaken van taken. Pepermunt ondersteunt bij vertering, geeft lucht (zowel letterlijk als figuurlijk), verfrist de adem en kan verkoelen.

€97,50 incl btw en verzending

Deze trioset en diffuser zijn de perfecte manier om een heerlijke gezonde geur in je huis te vernevelen met de kracht van essentiële olie

Lavendel voor rust, slaap en het verlichten van stress gevoelens. Een unieke olie die zeer geschikt is voor je huid en voor ongemakken in het voorjaar door bomen en grassen.

Citroen voor ondersteuning van een opgewekt humeur, hulp bij detox en gewichtbeheersing. Emotioneel heeft deze heerlijke olie een goed effect op focus en het afmaken van taken.

Pepermunt ondersteunt bij vertering, geeft lucht (zowel letterlijk als figuurlijk), verfrist de adem en kan verkoelen. 

De toepassingen van deze drie oliën zijn eindeloos. Je krijgt een handige PDF die praktische uitleg geeft over de toepassing en werking. Ook kun je een video kijken met nog meer ondersteuning en informatie. 

De petal diffuser is een hele handige robuuste diffuser die veel koude nevel geeft. Handig in gebruik, goed schoon te maken en heel stil. 

Als je gezonder wilt leven en met een nieuwe lifestyle dan is deze combinatie een zeer fijne start. 

Leanne 

*bij deze aanbieding zit een gratis dōTERRA account zodat je direct goedkoper uit bent dan het betalen van de volledige verkoop prijs. Hier betaal je niets extra voor en je hebt geen verplichtingen. We krijg je  25% korting op vervolg aankopen.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.