Startset Etherische Olie 

Is etherische olie iets voor jou? 

Doe de quiz
Placeholder Image

Direct starten? Kies de dōTERRA family essentials kit

Deze set bevat tien flesjes 5 ml dōTERRA etherische olie :  Lavendel, Citroen, Pepermunt, Oregano, Tea tree, Frankincense, Air, On Guard, ZenGest en Deep Blue. Je krijg van mij (Léanne van Helio  toffe extra's 🎁 Bonus: Ontvang toegang tot het jaarprogramma met workshops t.w.v. 249 euro. 

Ga naar de shop
Placeholder Image

Hoe gebruik je essentiële olie? 

 

Je kunt het aromatisch gebruiken. Dat wil zeggen in een diffuser, op een zakdoek, direct uit het flesje. Weet je dat wel wel 26 verschillende manieren zijn om essentiële olie aromatisch te gebruiken?

Je kunt de olie (verdund) op je huid gebruiken. Bijvoorbeeld als je een wondje hebt of jeuk. Het is natuurlijk ook heerlijk om mee te masseren. 

De laatste manier is inwendig. Wist je dat pepermuntolie een van hoofdbestanddelen is van pepermunt? En dat sinaasappelolie vaak gebruikt wordt in maaltijdrepen. Het is een perfecte smaakmaker maar je kunt de oliën ook perfect inzetten voor je gezondheid. Door bijvoorbeeld 1 druppel citroen olie toe te voegen aan een kop warm water. Heerlijk voor detox en gezond gewicht.

 

Placeholder Image

Veilig & effectief

Er zijn meerdere merken therapeutische olie te krijgen in Nederland & België. Het voordeel van dōTERRA is dat er direct samengewerkt wordt met boeren in veelal ontwikkelingslanden. Daarnaast wordt er zorgvuldig getest. De test rapporten zijn terug te vinden op de site https://sourcetoyou.com. Dus dit gaat veel verder dan biologisch of fairtrade. Er is een heel team met wetenschappers en artsen die onderzoek doen en adviseren over de toepassingen en het gebruik. Hierdoor is er heel veel informatie beschikbaar om jou verder ondersteunen. De oliën hebben allemaal het CPTG: Certified Pure Therapeutic Grade keurmerk.

Hoe gebruik je deze etherische olei?  

Placeholder Image

Lavendel

  • verzacht incidentele huidirritatie
  • verminder angstige gevoelens door inname* 
  • ondersteunen een rustige slaap
  • verlicht spanningen
citroen essentiële olie

Citroen

  • citroenolie heeft de eigenschap het de lucht en oppervlakten schoon maakt
  • zuivert je lichaam
  • ondersteunt de spijsvertering*
  • ondersteunt een gezonde ademhaling*
  • bevordert een goed humeur en optimisme
Placeholder Image

Pepermunt

  • bevordert een gezonde ademhaling.*
  • door inname wordt de spijsvertering bevorderd.*
  • verdringt ongedierte op natuurlijke wijze.

V E E L  G E S T E L D E  V R A G E N

 

T E S T I M O N I A L S 

 

Testimonial Helio Essentiële Olie

K L A Z I N A

Léanne maakt mij als nieuweling heel goed wegwijs in de wereld van essentiële oliën.  

Testimonial Helio Essentiële Olie

A L E T T A

Voor alle informatie over de oliën: Léanne staat altijd met raad en daad voor je klaar.

Testimonial Helio Essentiële Olie

O M A  A P P E L 

Léanne is iemand die weet waar ze over praat. Geeft goed advies! Hele leuke workshops.

Placeholder Image

Ontdek een natuurlijker leven

 

In 2015 rook ik voor de eerste keer in mijn leven een echte essentiële olie. Sindsdien is er een wereld voor me open gegaan. Ik heb heel veel geleerd over het gebruik, de toepassingen en de fysieke en emotionele voordelen van essentiële olie. Ruim twee jaar geleden heb ik mijn baan als manager in de ouderenzorg opgezegd en nu heb ik het geluk dat ik full-time met mijn passie bezig kan zijn.

In eerste instantie vertaalde ik veel uit het engels en deelde dit met mijn familie en vrienden. Inmiddels geef ik al ruim twee jaar meerdere keren per week online trainingen en workshops.  Het is zo mogelijk om de kennis veel verder uit te dragen zonder continu onderweg te zijn. Ik wil op deze manier meer mensen inspireren om gezonder en natuurlijker te leven. 

 

Liefs Léanne