Petitgrain & Cedarwood

Tips over het gebruik en de werking van Petit Grain etherische olie en Cedarwood Etherische Olie Wil je weten wat een goede diffuser is klik hier : https://www.youtube.com/watch?v=pKMLL7f9NuE

Tips Petitgrain kun je deze maand (aug '21) met 10% korting aanschaffen. (www.helio.work) Hoog in linalool en L-acetate, die stoffen ken je van lavendel olie. Dit is dus een perfecte olie als je niet van lavendel houdt maar wel wat verfrissing en rust kunt gebruiken! Deze olie wordt gemaakt van de blaadjes van de bittere sinaasappel boom. Ik hield echt niet van deze geur maar.... ik geloof dat ik hem herondekt heb. Hij zit nu in mijn diffuser met cedarwood. En in mijn thee :) .

Cedarwood deze olie mag eigenlijk niet ontbreken in je olie kastje. Heerlijk voor rust. En een van de meest bekende en meest geliefde hout oliën. Gemaakt door stoomdestillatie van het zaagsel van cederhout. Dit is echt een olie die je aan heel veel oliën kunt toevoegen in in je diffuser, je parfum mixen, sprays en rollers. Lekker voor je huid en je humeur. Geeft natuurlijk veel aarding en rust.

Veel plezier met luisteren

Léanne

#cedarwood #petitgrain #etherischeoliegebruiken

Socials

📌 Pinterest : www.helio.work/pinterest
📌 facebook : www.helio.work/educatie
📌 instagram: www.helio.work/instagram
Gratis ✅ Gratis inspiratie gids www.helio.nl/gratis
✅ Gratis basis workshop : www.helio.nl/triosworkshop-opt-in