Over mij & Contact

Liquid error: internal

 

3 jaar geleden heb ik mijn baan opgezegd. Ja leest het goed opgezegd. Ik had een super mooie baan als manager in de zorg. Maar ik had continu stress. Ik was niet thuis en niet gelukkig.

Met 300 euro inkomen per maand en aardig overspannen begon ik mijn bedrijf Helio

Ik had van alles kunnen gaan doen maar ik kon alleen denken aan mijn passie voor essentiële olie. Een website, workshops, blogs, mailen .. hard aan het werk

Maar ook dromen. Wow ik wil een keer op safari. En ...mmmm bucketlist .. kijken bij de boeren die de oliën verbouwen. Copaïba in Amazone.

Die droom kreeg een hele vreemde wending. Vorig jaar ging ik naar Kenia om de destillatie en het verbouwen van de oliën mee te maken. Wow wat een ervaring! We konden ook het prachtige land met ervaren met zijn indrukwekkende dieren. A dream come true.

Dit weekend was er een online event waarin ik werd geïnterviewd over deze reis. Bijna een jaar geleden alweer in een totaal andere "wereld" dan nu. 

Maar een ding nog duidelijker geworden. Het is heel belangrijk om elkaar te inspireren en te motiveren. Natuurlijke oplossingen belangrijker dan ooit. En niet alleen voor je lijf maar ook voor je emoties en je dromen! 

Wat is jouw droom? Maar pas op hij kan uitkomen als je hem opschrijft 😉

 

Léanne .  

 

Heb je een vraag?

Volg je me al op social media?

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.