Helio - Blog Etherische Olie 

Hoe start je met etherische olie - download je gratis ebook

ebook etherische olie

Hoe maak je je eigen zuiverende hand spray met On Guard

Mar 03, 2020

DIY Handspray

Je maakt makkelijk je eigen zuiverende handspray met On Guard essentiële olie en water in een spray flacon. Lees hier hoe

💪Meng 1 eetlepel aloë vera en 20 druppels dōTERRA On Guard ™ in een glazen spuitfles van 225 ml. Vul de rest van de fles met water. Schudden. Klaar.


💪sprayflesje uit een reissetje vullen met water en 10 druppels on guard.


💪je bijna lege flesje on guard aanvullen met water en een spraydopje erop doen!


💪vul een plastic bakje (bijv die oude van de chinees) met water en wat van de on guard hand zeep. Snij een keukenrol of wc rol doormidden. Doe in het bakje en laat goed volzuigen. Eventueel kun je in de deksel een rechthoekig gat snijden om de vellen door te trekken (net als je tissue doos) Neem iedere keer een paar stukken mee in een zakje of bakje.

Hoe kun je on guard kopen? 

Klik hier om een flesje on guard aan te schaffen

Verdere tips voor maart 

Ik hoop zo dat het voorjaar in aantocht is. Ik ben wel uitgewaaid en voldoende nat geregend :). En jij? Nu ik toch lekker warm binnen zit achter mijn PC : de essentiële olie tips voor deze maand:

1. On Guard Spray

Wat een super handig product on guard mist. Je kunt het echt voor heel veel dingen gebruiken en het is nog prettig voor je handen ook: het droogt je handen niet uit! Neem het mee onderweg om telefoons, handen, deurklinken, winkelwagentjes etc af te nemen! Voor, of beter tegen al die mensen die hun handen niet wassen! De On Guard Handzeep (met de bijbehorende pompjes) is ook handig! Het schuim ruikt heerlijk en is heel effectief. Voor iedereen wordt zo 20 seconden handen wassen een plezier!

2. On Guard Beadlets & Softgels

De On Guard beadlets & softgels zijn natuurlijk aan te raden in dit jaargetijde!  Super belangrijk om je immuunsysteem te ondersteunen. De beadlets zijn kleine balletjes die je of kapot kunt bijten of 2 per dag in zijn geheel kunt doorslikken. De softgels zijn wat groter, en dus een wat "grover geschut", voor als je het nodig hebt.

De On Guard essentiële olie, die in de beadlets en softgels zit, is een mix van Wilde Sinaasappel , Kruidnagel, Kaneel (bast), Eucalyptus (blad), Rozemarijn (blad en bloem). Het ruikt bijna naar "kerst in een flesje" 😀

On Guard is een van mijn 12 top essentiële oliën : je kunt ze op deze pagina allemaal bekijken.

Je kunt me altijd om advies vragen en we kunnen samen jouw set samenstellen . Klik hier >>>

3. De trio set 

Zijn er pollen in de lucht? Geef pollen geen kans met een mix van Lavendel, Pepermunt en Citroen. Ik geef je graag tips hoe je deze oliën zo effectief mogelijk gebruikt, als je een setje aanschaft. Klik hier voor deze handige set >>> .   

 

 

Hoe start je met etherische olie - download je gratis ebook

ebook etherische olie

Lees Meer

Eucalyptus olie gebruik, voordelen en neveneffecten

Aug 29, 2022

Kurkuma ZIN OF ONZIN

Aug 22, 2022

AANDACHTSPUNTEN  

*mijn blogs kunnen affiliate links bevatten, Dat betekent dat als je een aankoop doet via deze links dat ik een kleine commissie zou kunnen ontvangen. Dit natuurlijk zonder extra kosten voor jou

Helio - Léanne Lovink

Helio (v.o.f. Donna Da Yetta)
Léanne Lovink
Ir driessenstraat 94b
2312 KZ Leiden
whatsapp: 06-55377164
info {@} helio.nl

btw nr NL8572.58.321B01
kvk: 67995799