Helio - Blog Etherische Olie 

Hoe start je met etherische olie - download je gratis ebook

ebook etherische olie

Fantastische oliën voor mannen

Jun 16, 2019

Etherische olie voor mannen 

Mijn vader had vroeger een steen, een mooie witte, en die bewaarde hij in de badkamer. Voor mij als kind zag deze steen er uit als een prachtig kristal. En mijn vader kon er mee toveren. Als hij zich had geschoren en het bloedde een beetje, dan gebruikte hij de steen..... en het bloeden stopte direct. Dat wilde ik ook wel proberen, toen ik van mijn fiets was gevallen... maar au!... aluin prikt zeg! 

Melaleuca - ook wel bekend als teatree olie - is een veel betere optie. Super reinigend en zuiverend, dus een prima olie om op je huid aan te brengen na het scheren. Het grote voordeel... het prikt niet. (Tenminste die van dōTERRA niet,  want deze olie is helemaal puur en er zitten geen synthetische toevoegingen in) 

Pepermunt - sport je veel? Dan is Pepermunt een goede bondgenoot... een olie voor winnaars en volhouders. Deze olie geeft je letterlijk extra lucht en uithoudingsvermogen tijdens het sporten. Of in die gevallen dat je moeite hebt met ademhalen door een volle neus...  

Citroen - Voor de klussers en de buitenmannen. Deze olie verwijdert vet en vlekken. Gewoon een druppel op je handen gebruiken ......en kijk wat er gebeurt. Eventueel kun je ook mengen met een andere olie (olijfolie): even wrijven en daarna je handen afvegen met een oude doek of met keukenpapier. Ook kun je er goed oppervlakken mee schoonmaken... op dezelfde manier...

Air -  Als je goed wilt slapen, omdat je overlast hebt van je partner... of je partner van jou: geweldige anti snurk... een druppel Air op je kussen of 3 druppels in de diffuser. (en voor de "fishermansfriend" ervaring :  puur op de bovenlip.. beetje heftig, maar mijn man zweert erbij)

Deep Blue  Voor en na het sporten te gebruiken. Een druppel in een handje massageolie doet wonderen bij pijnlijke spieren, pezen, gewrichten en botten. Maar ook ter voorkoming van blessures. En voor het gemak zijn er ook tubes met Deep Blue Rub, en capsules om in te nemen. 

ps.... PastTense is een handige roller, die veel mannen in mijn omgeving pakken als ze last hebben van pijn in hun hoofd. Verlicht erg snel!


Al deze oliën zitten in de 5ml en de 15ml kit. Klik hier voor meer informatie

 

 

 

 

Hoe start je met etherische olie - download je gratis ebook

ebook etherische olie

Lees Meer

Eucalyptus olie gebruik, voordelen en neveneffecten

Aug 29, 2022

Kurkuma ZIN OF ONZIN

Aug 22, 2022

AANDACHTSPUNTEN  

*mijn blogs kunnen affiliate links bevatten, Dat betekent dat als je een aankoop doet via deze links dat ik een kleine commissie zou kunnen ontvangen. Dit natuurlijk zonder extra kosten voor jou

Helio - Léanne Lovink

Helio (v.o.f. Donna Da Yetta)
Léanne Lovink
Ir driessenstraat 94b
2312 KZ Leiden
whatsapp: 06-55377164
info {@} helio.nl

btw nr NL8572.58.321B01
kvk: 67995799