Nieuwe Producten Juli

Jul 01, 2020

Informatie over de nieuwe natuurlijke producten: adaptive, adaptive touch, yarrow pom serum en de Bulgaarse bloemen collectie met melisse, roos & lavendel touch

Adaptive 15ml en roller

  • Helpt het humeur een boost te geven
  • Focus op je werk en studie
  • Vergroot een gevoel van rust
  • Kalmeert en verkwikt
  • Kalmerend en ontspannend aroma

Lavendel, Magnolia, Neroli en Amberboom zorgen voor een kalmerend effect, en Wilde Sinaasappel en Groenemunt geven energie en verkwikking. Daarnaast helpen Copaiba en Rozemarijn bij het verzachten gevoelens (bijvoorbeeld irritatie, woede en stress)

Ik wilde dat ik deze olie (15ml) en roller had in de laatste fase van mijn baan. De eerste weken van de quarantaine is dit mijn meest gebruikte olie geweest in de diffuser en als roller. Werkte waanzinnig kalmerend.

Heb je geen account/ kun je niet zelf bij doterra bestellen en heb je interesse in de nieuwe producten? Ga naar https://helio.work/nieuw

Meer info over adaptive? Download de PDF https://media.doterra.com/eu/nl/pips/doterra-adaptiv-oil.pdf

15ml  #60210380

roller #60210381 

Kortingsprijs

€45.75

€24.50

Verkoopprijs

€61.00

€32.67

  


of  kijk de video;s

 

Yarrow Pom Serum

  •  Duizendblad essentiële olie bevordert de huid om er jong en gezond uit te zien.
  •  Jojoba-, Zonnebloem-, Avocado-, Druivenpit- en Arganpitolie verhogen de hydratatie van de huid.
  • Koffiezaadextract is een huidverzorgingsmiddel en helpt de huid er gladder uit te laten zien.
  • Yarrow|Pom Body Vernieuwend Serum zit vol met krachtige bioactieve stoffen en huid beschermende eiwitten

Kortom een heerlijk serum voor je hele lijf. Heel verzorgend en heel prettig om te smeren op al die plekken die vanwege het ouder worden of de zwangerschap wat aandacht behoeven. 

Twee tips: smeer dit serum liever niet op je gezicht. Gebruik daarvoor de Yarrow pom olie. Het serum is niet voor inwendig gebruik.

Oh en … heerlijk als je even te lang in de zon gezeten hebt. Smeer het dan vooral op de plekken die “sunkissed” zijn. 

https://media.doterra.com/eu/nl/pips/yarrow-pom-body-serum.pdf

#60211568

Kortingsprijs

€79.25

Verkoopprijs

€105.67

  

Bulgaarse bloemen

Deze collectie met Rose Touch, Lavender Touch en Melissa Touch is afkomstig uit Bulgarije. Bulgarije, en vooral het gebied rond de Zwarte Zee, heeft een ideaal klimaat voor het kweken van de zuiverste kwaliteit lavendel en melisse. De oliën in deze unieke set worden geproduceerd in de Bulgaarse distilleerderij van dōTERRA, Esseterre. Esseterra is een van de belangrijkste onderzoeks-, ontwikkelings- en productiefaciliteiten voor etherische olie. 

De verpakking van deze collectie is net zo mooi als de oliën zelf! Met bloemenprints en gouden reliëfdetails. De doos lijkt wel een bloem die zich opent naar de zon :). Geen account? Stuur me een berichtje met je bestelling en ik regel het voor je.  Klik hier

 Je vindt deze unieke en tijdelijke set in je account onder winkel> speciale aanbiedingen> while supplies last. De kortingsprijs is 133 euro. Zonder account is de prijs 177.33. Neem je een account en deze mooie doos... dan ben je 166.47 kwijt ;) Want je krijgt gelijk 25% korting op deze en volgende bestellingen. 

Close

50% Compleet