Mei aanbiedingen

May 01, 2020

doterra heeft iedere maand aanbiedingen. Kortingen, maar ook gratis producten voor trouwe klanten. Als je een terugkerende bestelling maakt en je bestelt deze maand voor 125 punten (ieder product heeft een aantal punten net als bij "airmiles" of zegeltjes bij de hoogvliet") dan krijg je gratis 5ml Balance.  Wil je meer weten? Lees dan deze blog over het gave punten spaarsysteem  

200 PV ACTIE - SALUBELLE™ (10 ML)

Salubelle Beauty Blend bestaat uit enkele van de rijkste en zeldzaamste oliën. Het bevordert een jeugdig uitziende, gladdere huid en een stralendere teint. Je krijgt deze roller gratis door in mei een 200 punten bestelling te plaatsen (ook bij eenmalige bestellingen).

https://media.doterra.com/eu/nl/pips/salubelle-oil.pdf

PRODUCT VAN DE MAAND – DOTERRA BALANCE™ (5 ML)

Het frisse en houtachtige aroma van  Balance  is perfecte voor als je een beetje harmonie in je leven nodig hebt. De ingrediënten zijn spar, ho hout, wierook, blauw boerenwormkruid en blauwe kamille. Deze combineren perfect met gefractioneerde kokosolie . Deze blend heeft een verleidelijke geur die rust, ontspanning en welzijn bevordert. Breng Balance  ‘s ochtends aan onder je voeten voor het bevorderen van kalme gevoelens. Breng je lichaam in balans

Je ontvangt het GRATIS product van de maand door een trouwe klanten bestelling (LRP) van minimaal 125 punten te plaatsen tussen 1 en 15 mei 2020. Slechts één gratis product van de maand per account

Je kunt zelf je LRP bestelling aanmaken met de instructies in dit filmpje:                    www.helio.work/lrp. Of je belt de klantenservice +31 20 808 50 94 iedere werkdag vanaf 14 uur.

Je krijgt bij een 200 punten trouwe klanten bestelling voor 15 mei dus
de Balance èn de Salubelle!

Meer informatie? 

https://media.doterra.com/eu/en/pips/doterra-balance-oil.pdf

10% KORTING OP DE INDIVIDUELE YOGA-OLIËN - ALIGN, ARISE EN ANCHOR

De voordelen van yoga voor de gezondheid zijn talrijk en essentiële oliën zijn daarbij een geweldige aanvulling. Zeker in deze tijd is yoga een perfecte manier om fit te blijven en in balans.

De yoga oliën zijn een perfecte ondersteuning bij het in balans brengen van lichaam en geest. Gebruik dōTERRA Align, dōTERRA Arise en dōTERRA Anchor om te harmoniseren, te centreren en bij het versterken en stretchen van je lichaam.

De 10% korting wordt vermeld in de getoonde prijs. 10% korting is niet van toepassing op bestellingen waarbij punten worden ingewisseld. 10% korting is niet van toepassing op de Yoga Collection Kit.

Nieuwe producten
  • Deo
  • Lemon 🍋 eucalyptus  !!!tip ! Fantastisch tegen muggen
  • Tamer : de buikblend voor kinderen

Tijdelijk verkrijgbaar
  • Thee
  • Moederdag kit

Groetjes Léanne 

Close

50% Compleet