5 ML Basiskit - 10 Favoriete Oliën

Maximaliseer je gezondheid

met de kracht van essentiële olie

 

Ondersteun je gezondheid

Balanceer je humeur en je emoties

Start met de natuurlijke verzorging van je huid en je haar

Maak op een natuurlijke manier schoon

Koop de 5 ml basis kit

Mijn favoriete 10 oliën

Helpen jou en je gezin met 80% tot 90% van allerlei uitdagingen jullie het dagelijks leven. Ze zijn perfecte start voor natuurlijke gezondheidsondersteuning.
Koop de 5ml basis kit nu

Jouw prijs : 147,64

Inclusief BTW en verzending (Normale verkoopprijs : 174,93 euro)

Maximaliseer je gezondheid

met de kracht van essentiële olie

"Léanne maakt mij als nieuweling heel goed wegwijs in de wereld van essentiële oliën en wat je er mee kunt doen. Ze is heel benaderbaar en daarbij geeft ze ook nog buitengewoon fijne en nuttige Facebook live sessies en webinars. Je merkt aan alles dat het werken met doTerra haar passie is en ze maakt heel duidelijk wat het verschil is tussen dit merk en andere merken. Ik heb nog veel te leren, maar Léanne gaat mij daarin zeker verder begeleiden."

Klazina

"Léanne onderscheidt zich van haar concurrenten door haar persoonlijkheid en kennis over het gebruik van essentiële oliën. Niet alleen is ze integer. Ze zet zich ook voor 200% in voor haar klanten en is goed bereikbaar als je vragen hebt. Haar intentie om mensen te helpen is oprecht. Ze heeft een gedegen kennis over oliën, die ze op een laagdrempelige manier deelt via haar website, nieuwsbrieven, webinars en Facebook groepen. Zowel beginnende als gevorderde gebruikers kunnen bij haar daardoor goed terecht. Door haar enthousiasme werk ik nu in mijn gezin, maar ook met klanten naar volle tevredenheid met essentiële oliën. Ik kan niet anders dan Léanne van harte aanbevelen als je serieus en verantwoord aan de slag wilt met essentiële oliën."

Erinn
Karakterprofielen